Scroll to top

Top

Geen reacties

Super Mario Odyssey| Ontdek de nieuwe Nintendo Switch titel hier

Gepost op 20/10/2017
Super Mario Odyssey| Ontdek de nieuwe Nintendo Switch titel hier

De Technologium redactie is nogal fan van de Nintendo Switch. Aangezien we relatief veel onderweg zijn is deze spelcomputer een zeer praktische console om tussen het reviewen door eens eventjes volop naar game modus over te schakelen. In alle eerlijkheid gebruiken we de Switch eigenlijk uitsluitend in mobiele modus. Als we dan toch eens wat variatie willen, koppelen we de game knuppels gewoon los en plaatsen we de Switch op een random oppervlakte.

De grote uitdaging bij het lanceren van een nieuwe console, en meteen ook 1 van de belangrijkste succesfactoren, is gelinkt aan het kunnen aanbieden van topgames. De Switch startte alvast goed met het spetterende The Legend of Zelda en Mario Kart 8 Deluxe. Beide games werden wereldwijd gelauwerd door menig game fanatici. Mario en Nintendo worden niet weinig in dezelfde zin vermeld. Logisch ook, als je weet dat sedert de start van Nintendo, Mario altijd aanwezig is geweest. Er was honger naar meer Mario binnen de Switch community. En daar is met deze nieuwe titel een antwoord op gekomen.

Super Mario Odyssey

Het is officieel nog even wachten tot deze nieuwe Switch titel op de markt komt. Maar de hype staat al eventjes aan te schuiven om de nieuwe Mario game aan de collectie te kunnen toevoegen. In dit nieuwe 3D Mario avontuur moet Mario het koninkrijk redden van een gigantische octopus. Om succesvol te zijn moet Mario samenwerken met een hele rits aan oude en nieuwe vrienden. Samen met zijn nieuwe kompaan Cappy vecht Mario tegen zijn vele vijanden en helpt Cappy bij het volbrengen van allerhande opdrachten tijdens de game.

Een aantal gespecialiseerde game sites hebben de game reeds in handen om te testen. En de eerste officieuze reviews zijn heel positief. Review sites zoals Edge en Famitsu geven Odyssey een bijna perfecte score. Officeel komt de game op 27 oktober op de markt.

Pre-orderen bij Startselect

Wij gingen even op zoek waar er lokaal kan gepreorderd worden en kwamen uit bij Startselect. Daar vind je de game voor de aangeraden retail prijs van 59.99 Euro. Eenmaal besteld, krijg je een downloadcode toegestuurd waarmee je de nieuwe Mario kan spelen op je Switch.

Wij kijken alvast uit naar het lezen van jullie reacties op de game! Laat ons zeker ook horen als er specifieke zaken zijn van deze nieuwe titel die jullie graag wat dieper gereviewd willen zien.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/u6oPBIVjf8E?rel=0&amp;showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Plaats reactie

super-mario-odyssey-ontdek-de-nieuwe-nintendo-switch-titel-hier