Scroll to top

Top

Geen reacties

LeEco | Mocht professor Gobelijn een fiets bouwen

Gepost op 20/10/2016
LeEco | Mocht professor Gobelijn een fiets bouwen

LeEco – doet ons denken aan een krant ofzo – ‘Ceci dit’  zijn het Chinezen die achter deze high tech fiets zitten. En we kunnen je vertellen – een Chinees die ‘LeEco’ zegt – makes your day.

Vandaag lanceerde LeEco dus haar Super Bike in de Amerikaanse hoofdstad van Technologie San Francisco. Kosten nog moeite werden gespaard voor de productonthulling. Vertegenwoordigers van de internationale pers waren aanwezig om de fiets in actie te zien. Maar was is nu zo speciaal aan deze hightech vélo? Wel…

Mocht Professor Gobelijn een fiets bouwen

Dan zou die er naar alle waarschijnlijkheid uitzien als de Super Bike van LeEco. Je kan het zo gek niet bedenken; automatische richtingaanwijzers, ‘dashcams’, lasers, adaptieve stuurverlichting en – jawel – een geintegreerde Android powered boordcomputer met centrale vergrendeling, diefstaltracker en fullblown alarm.

Is het nu eigenlijk een fiets of een smartphone met wielen? we zijn er nog niet uit. Wat we wel weten is dat deze machine zonder meer hypercool is. Wat we óók weten is dat de minder tech savvy bevolking (dus zeker niet jij daar, geachte lezer) een Executive MBA zal nodig hebben om met de fiets te leren rijden. In de wandelgangen gaat het gerucht dat INSEAD de LeEco Module voor haar rekening neemt…Dat is dus niet waar he.

Alle gekheid op een stokje, je kan de LeEco SuperBike nog niet kopen in Europa of de Verenigde Staten. Enkel in China te verkrijgen voor het moment. Het prijskaartje is nog niet 100 procent zeker voor de Westerse wereld, maar in de Asian Tigers gaat de fiets voor 800 USD over de toonbank. Onze fixie staat al aan de kant.

#RingRing

Ludwig

Plaats reactie

leeco-mocht-professor-gobelijn-een-fiets-bouwen