Scroll to top

Top

Geen reacties

Komt er een roze iPhone 6S?

Gepost op 23/08/2015
Komt er een roze iPhone 6S? iPhone 6S

Met de nakende lancering van de nieuwe lijn iPhones, komt de geruchtenmolen weer op gang. Naar alle waarschijnlijkheid organiseert Apple op 9 september 2015 het event waar de productlijn aan het grote publiek zal voorgesteld worden. Vervolgens zou de nieuwe generatie iPhones vanaf 18 september te koop zijn. En wie weet, krijgen we in België de Europese primeur met de opening van de eerste officiële Belgische Apple Store op 19 september :).

Komt er een roze iPhone 6S?

En meteen één van de eerste geloofwaardige geruchten die de wereld in zijn. Nu, Apple zou Apple niet zijn mocht het ‘zomaar’ roze zijn. Het zou eerder gaan over ‘rose gold’, dezelfde kleur die ook al gebruikt werd voor de AppleWatch. Als de prijs ook in lijn zal zijn met de 18.000 USD dure Apple Watch weten we nog niet.

De foto’s tonen een volledig gemonteerde iPhone 6S inclusief glasplaat, metalen omhulsel en naar alle waarschijnlijkheid ook Force Touch. We kunnen echter geen uitspraak doen over de authenticiteit van de foto’s. Gedurende de komende dagen zullen zeker en vast meer details opduiken.

Ludwig

Plaats reactie

komt-er-een-roze-iphone-6s