Scroll to top

Top

Geen reacties

KerstSpecial: de leukste techproducten en gadgets

Gepost op 24/12/2015
KerstSpecial: de leukste techproducten en gadgets

Wij zochten voor jullie de hipste techproducten en gadgets uit voor deze kerstperiode, gaande van nieuwe luidsprekers tot handige koffiemachines. Voor ieder wat wils!

Voor 39 euro heb je een smart TV met de nieuwe Chromecast 2

Google bracht dit jaar de ChromeCast 2 naar de markt. Voor diegenen die niet weten wat de Chromecast is; de kleine mediastreamer maakt het zeer gemakkelijk om internet media op je televisie af te spelen. Je kan de kleine stick bestellen op de bekende e-commerce websites zoals Coolblue en Bol. De muziekliefhebbers kunnen binnenkort ook een Chromecast Audio kunnen bestellen. In plaats van een HDMI uitgang voor de TV heeft deze stick een AUX uitgang voor je muziekinstallatie!
Schermafbeelding 2015-12-23 om 07.01.59

De DJI Phantom 3 – een drone met ballen

De Phantom 3 is één van de beste drones beschikbaar op de markt. De Phantom 3 beschikt over een camera en livestream functionaliteit. Zo kan je op je smartphone live volgen wat je aan het filmen  bent met je drone. De Phantom 3 plakt dankzij de “Director” functionaliteit al de beste fragmenten aan elkaar zodat (eens de drone geland is) je video’s meteen op social media kan zetten. Deze drone blijft 25 minuten in lucht hangen op volle batterij. Op gespecialiseerde webshops kan je deze drone kopen voor 750 euro. Indien je over nog betere 4K videokwaliteit wilt beschikken, best de Phantom 3 Pro kopen aan 1.280 euro.
Schermafbeelding 2015-12-24 om 08.19.03

 

De Krups EA 9010 – straffe machine voor straffe koffie

Indien je nog wat budget over hebt, raden we je de Krups EA 9010 aan. Met deze hightech koffiemachine zal je ochtendroutine er nooit meer hetzelfde uitzien. Het zilver en zwarte design maakt de Krups-machine een pareltje om naar te kijken. Maar het beste is natuurlijk de koffie zelf: deze machine maakt cappuccino’s zoals op restaurant. Krups biedt tal van mogelijkheden aan zoals gestoomde melk, 17 verschillende koffierecepten en zelf favorieten lijstjes aanmaken. Deze koffiemachine kan je voor 1.149 euro bestellen bij Mediamarkt.
Schermafbeelding 2015-12-23 om 07.33.46

Sonos PLAY:5 – Ideaal om het feest op gang te trekken

De eindejaarsperiode schreeuwt naar muziek. Muziek om het gezellig te maken of om het eindejaarsfeest te laten ontploffen. Met de nieuwe Sonos Play:5 zit je goed. De superieure geluidskwaliteit, mooie vorm en gebruiksvriendelijkheid geven de bluetooth-speaker een voorsprong op zijn voorgangers. Maar daar betaal je natuurlijk een prijs voor. Voor 579 euro kan je de speaker onder de kerstboom leggen.

De Samsung Wireless Audio – 360 R5 voor een 360 graden geluidservaring

Een andere luidspreker die we zeker niet mogen vergeten in ons lijstje is de Samsung R5 Multiroom speaker. Deze luidspreker kan gemakkelijk met je smartphone verbonden worden via Bleutooth 4.0 of Wi-Fi. Alle grote muziekdiensten zoals Spotify, Deezer of Tunein zijn geïntegreerd. Het is een mooi design dat weinig ruimte inneemt. We vinden het design van de R6 en R7 (waarvan je de review hier kan lezen) een groter “wauw” gehalte hebben. De R5 is een pak goedkoper, je kan deze luidspreker verkrijgen voor ongeveer 350 euro in plaats van 500 euro.
Schermafbeelding 2015-12-24 om 07.57.32

 

Voor de gadget en virtual reality liefhebber is er de Samsung Gear VR

Deze nieuwe vritual reality bril ontworpen in samenwerking met Oculus is compatibel met de Galaxy Note 5, S6, S6 Edge en de S6 Edge Plus. Je kan de Samsung Gear VR kopen op de Samsung website of gespecialiseerde webshops voor 99 euro of minder. Let wel op; de Gear VR is nog maar net beschikbaar in Europa. Dit kan tot lange leveringstermijnen leiden. Ondertussen zijn er tal van nieuwe applicaties beschikbaar voor de Gear VR waaronder heel wat leuke games.
Capture

Geniet van de gadgets en de feesten!

 

Antoine Smets

Plaats reactie

kerstspecial-de-leukste-techproducten-en-gadgets