Scroll to top

Top

Geen reacties

iPhone 7: eerste foto's gelekt

Gepost op 12/07/2016
iPhone 7: eerste foto’s gelekt

Binnen enkele maanden zou de iPhone 7 eindelijk moeten uitkomen. Iedereen zit natuurlijk met nog veel vraagtekens over hoe Apple ons zal verrassen. Gaat het een smartphone worden die er volledig anders uitziet? Gaan er veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd worden? Gaat hij groter of kleiner zijn dan de vorige modellen? Allemaal vragen waarop vandaag nog geen honderd procent correct antwoord kan gegeven worden, maar waar wel al vele speculaties rond bestaan. Vandaag lekken er enkele foto’s die zouden verwijzen naar de nieuwe iPhone 7.

iPhone 7 – Goud

Deze foto dook vandaag op op de Franse site NowhereElse. Op de foto is de achterkant van een goude iPhone 7 te zien zonder de tekens en de tekst. We kunnen ook zien dat de smartphone zowel aan de bovenkant als aan de onderkant witte antennestrepen heeft. De smartphone lijkt ook een stuk grote te zijn dan de iPhone 6, en ook de grote cameralens blijft behouden.

iPhone 7 goud

iPhone 7 Plus

Ook zijn er beelden opgedoken van de grotere versie; de iPhone 7 Plus of Pro. Wat direct opvalt is dat dit model over twee grote cameralenzen beschikt. We zien op de linker foto dat de ‘mute-knop’, of de knop waarmee je je iPhone stil zet weg gelaten is. Het meest frappante hier is de Smart Connector aan de achterkant (die drie kleine contactpunten onderaan). Hiermee kan je eenvoudig je toestel draadloos opladen alsook andere accessoires zoals een toetsenbord bijvoorbeeld connecteren. Ook kan je hierdoor een ‘batterijhoes’ met mooi design aanschaffen. De Smart Connector zou het gebruik en functionaliteit aanzienlijk moeten verrijken.

iPhone 7 Pro

De releasedatum van dit toestel wordt voorzien op September 2016. België en Nederland zullen zoals gewoonlijk wel enkele weken achterlopen op de officiële release. Het toestel zou verkrijgbaar zijn in het spacegrijs, zilver, goud en roségoud en zou volgende mogelijkheden hebben qua opslagruimte: 16GB, 64GB en 128GB (mogelijk gaat de 16GB weg en wordt deze vervangen door 32GB en komt er bovenop nog een 256GB alternatief). De instapprijs wordt geschat op 749EUR.

 

Christophe Havermans

Plaats reactie

iphone-7-eerste-foto-039-s-gelekt