Scroll to top

Top

Geen reacties

Zo zag de lancering van de iPhone X eruit

Gepost op 03/11/2017
Zo zag de lancering van de iPhone X eruit

Op 3 november ging de officiële verkoop van de langverwachte iPhone X van start. Alhoewel het te vroeg is om het al over verkoopscijfers te hebben, ziet het ernaar uit dat het een succesvolle lanceringsdag is geworden. Overal ter wereld stonden mensen, soms al sinds 2 november, in de lijn om het nieuwe Apple hebbeding als één van de eersten aan te schaffen. Ondernemende profielen stonden in naam van iemand anders te wachten en rijfden op die manier 250 US Dollar binnen.

Dat het succes van de iPhone X de iPhone 8 overstijgt, staat als een paal boven water. Echte wachtrijen zijn er voor de iPhone 8 nooit echt geweest en ook online kon je het, destijds, nieuwe Apple vlaggenschip snel geleverd krijgen. Naar alle waarschijnlijkheid spaarden heel wat mensen hun centen om die dan naar de iPhone X te smijten.

In een analisten call met Apple CEO Tim Cook hoorden we dat vanuit een bestellingsoogpunt de iPhone X heel sterk is gestart. Het gaat dan over bestellingen die rechtstreeks werden geplaats bij Apple en bestellingen geplaatst bij de telecom providers die de iPhone X ook aanbiedien in bundels. De beurswaarde van Apple ging ook fors omhoog. Het ziet ernaar uit dat Apple het eerste bedrijf met een waardering van 1 biljoen, dat is 1.000.000.000.000.000.000, zal worden.

Er waren initieel heel wat twijfels over de prijs van de iPhone X en de impact op het verkoopsucces. Die twijfels zijn bij deze volledige van de baan. Heel wat Apple fans zijn effectief bereid om 1000 US Dollar neer te tellen. We gingen fysiek en virtueel even de wereld rond om een kijkje te nemen hoe de lancering van de iPhone X eruitzag.

De iPhone X lancering in beelden

 

 

Ludwig

Plaats reactie

zo-zag-de-lancering-van-de-iphone-x-eruit