Scroll to top

Top

Geen reacties

iPhone 6 Fail bij de launch

Gepost op 19/09/2014
iPhone 6 Fail bij de launch

Vandaag was een grote dag voor menig Apple fanboys en -girls. De iPhone 6 en 6 Plus waren immers online en in de Apple Stores beschikbaar in een aantal landen. In België moeten we nog geduld uitoefenen tot 26 september, alhoewel de meeste iPhones al gereserveerd zijn. Mocht je dus toch nog eentje wensen te kopen, zal je hoogstwaarschijnlijk moeten wachten tot ergens in oktober of november. Kan je zolang niet wachten, dan is de dichtstbijzijnde Apple Store die in Oberhausen Duitsland. De store bevindt zich in een gigantisch shopping complex. Het perfecte excuus dus om een ‘onschuldig’ dagje te gaan shoppen.

De pre orders braken alle records tot op heden. Gedurende de eerste 24 uur werden, hou je vast, vier miljoen, dat is 4.000.000, iPhones 6 en 6 Plus gereserveerd. Hiermee bevestigt Apple opnieuw haar merk als love brand en toont het aan enorm populair te zijn overal ter wereld.

Tijdens de officiële lanceringsdag is er naar goeie gewoonte heel wat gekte en chaos zoals je hierboven kan zien. Duizenden mensen stonden overal ter wereld waar het nieuwe hebbedingetje te krijgen was, ongeduldig te wachten om een nieuw  Apple apparaat in de handen te krijgen. Sommige Amerikanen stonden al bijna een week in de wachtrij om zeker als een van de eerste een iPhone te verzilveren. Anderen stonden dan weer te wachten in opdracht van personen om meteen hun nieuwe iPhone te verkopen voor soms 500 tot 1000 Dollar extra dan de normale prijs.

iPhone 6

Nieuwe iPhone meteen laten vallen? Check!

Naast de gewone gekte, was er één Apple fanboy genaamd Jack die, door de gigantische persbelangstelling, erin slaagde zijn gloednieuwe iPhone te laten vallen. We waarschuwen de Apple fans onder jullie dat onderstaand beeldmateriaal wel eens pijn zou kunnen doen. De mensen rond Jack zijn bijna even geshockeerd als Jack zelf, kijk maar eens na ;).

De vele ‘ows’ en ‘oehs’ maken opnieuw duidelijk dat het Amerikaanse merk toch veel emotie losmaakt. Dit type van reactie verwacht je eerder als een vader zijn kind laat vallen, maar toch niet als een jonge gast zijn iPhone de grond laat ontmoeten ;).

iPhone 6 en iPhone 6 Plus

Binnenkort krijgen wij eveneens de iPhone 6 en 6 Plus in handen. Verwacht je dus binnenkort maar aan een uitgebreide review van de nieuwe Apple gadget. Wij zijn vooral geïnteresseerd in de iPhone 6 Plus. Het 5,5 inch scherm ziet er alvast spectaculair uit.

 

Stay Tech’d!

Ludwig

Plaats reactie

iphone-6-fail-bij-de-launch