Scroll to top

Top

Geen reacties

Intuo lanceert 27 Februari hun eerste officiële versie

Gepost op 18/02/2015
Intuo lanceert 27 Februari hun eerste officiële versie

Een jaar geleden kregen de twee Gentse ondernemers, Gilles en Tim, het idee om samen een online learning tool te ontwikkelen. Een tiental maanden later staat hun eerste officiële versie in de startblokken. Wat initieel een basis leerplatform was om dokters bij te schaven in hun kennis waar nodig, is nu geëvolueerd tot een platform dat grote bedrijven kunnen gebruiken om hun werknemers, partners en klanten bij te scholen. Maar de kracht van het platform zit in het feit dat er per gebruiker een krachtig competentieprofiel wordt opgesteld. Een tijdje terug besloten de twee ondernemers deel te nemen aan het initiatief van Telenet Idealabs waar ze maar liefst 25.000 Euro ophaalden. Recentelijk hebben ze ook nog 50.000 Euro verworven bij iMinds, en er liggen nog enkele kapitaalrondes in het verschiet.

Team

Intuo maakt van uw klanten, partners en medewerkers power users door u te helpen bij hun educatie en vorming. Intuo is een online platform dat educatie en prestatie combineert met als doel het efficiënter maken van organisaties. Hoe kan u er voor zorgen dat uw werknemers voldoen aan de eisen van uw strategische objectieven? Hoe kan u er voor zorgen dat u  uw handelaars elk technisch detail van uw product kennen? En hoe kan je cruciale kennis bieden aan je klant om een klantentevredenheid te verzekeren? Op deze vragen tracht Intuo u een oplossing te bieden.

At Intuo, we link learning  with doing and visualize your human capital.
Intuo  gaat verder dan andere learning management systems waar cursussen en opleidingen centraal staan. Dit doen ze door een omgeving te creëren waar mensen en hun competenties centraal staan. Volgens Intuo worden er vandaag nog te vaak statische leerplatformen aangeboden aan een gediversifieerd publiek. Maar Intuo komt met iets nieuws: zij bieden een dynamische omgeving aan dat de gebruiker toelaat de kennis van een organisatie in kaart te brengen. Deze visualisatie levert de organisatie nieuwe inzichten op zoals het gebrek aan kennis in specifieke domeinen. Op die manier kunnen managers gebrek aan kennis in de organisatie opsporen en hun werknemers de mogelijkheid geven deze kennis bij te schaven. Intuo biedt meer aan dan alleen een leerplatform: het platform van Intuo is een online performance management tool. Elke klant kan zelf diverse cursussen samenstellen aan de hand van video’s, slides en quizes. Bovendien zorgt het vernieuwende spelaspect ervoor dat interactief leren via het platform van Intuo niet alleen makkelijk in gebruik is, maar ook luchtig en plezierig. Hier alvast een voorproefje van het platform:

Schermafbeelding 2015-02-17 om 21.54.28

Het doel van de start-up is de kloof tussen het leren en het effectief doen zo klein mogelijk te maken. Wanneer de vereiste of bij te schaven kennis is gedetecteerd kan het leren beginnen. De leercurve wordt continu in kaart gebracht, zodat de status van de gebruiker steeds kan opgevolgd worden. Dit kan door niet alleen de evolutie in kennis, maar ook de productiviteit te meten. Deze meting gebeurt via een koppeling met de soft- en hardware van de gebruiker. Het is mogelijk om van elk toestel dat verbonden is met het internet te traceren wat diens performance en efficiëntie is.  Stel u even voor dat u vijftig treinbestuurders in dienst heeft en u wil graag opvolgen of elke bestuurder volledig op de hoogte is van alle verkeersregels en andere veiligheids- en competentieaspecten. Door de acties van de treinbestuurder tijdens de shift door te sturen naar het leerplatform, kan onmiddellijk een beeld van diens rijstijl gevormd worden. Welke punten zijn zoals het hoort en op welke punten kan de treinbestuurder verbeteren? Het platform zal op basis van de vergaarde informatie werkpunten aanduiden en een gepersonaliseerde training voorstellen. Door korte, maar effectieve cursussen online te volgen met een testje achteraf, zal elke treinbestuurder voortaan optimaal zijn job beoefenen en zich bewust zijn van zijn eigen sterke en minder sterke punten.

Geïnteresseerd om de connectie tussen leren en prestatie binnen jouw organisatie te maken? Via volgende link kan je het platform aanvragen: http://intuo.io/requestdemo .

Stay Tech’d!

Christophe Havermans

Plaats reactie

intuo-lanceert-27-februari-hun-eerste-officile-versie