Scroll to top

Top

Geen reacties

iFixers Gent opent de deuren

Gepost op 22/09/2014
iFixers Gent opent de deuren

Het overkomt de beste onder ons (zie video hieronder). Ongewild organiseer je een ontmoeting tussen je smartphone of tablet en de grond, of misschien zelfs het zwembad. Een heel pijnlijke situatie die dikwijls ongewenste consequenties heeft. Een kapot scherm, een niet langer functioneren camera of misschien wel een apparaat dat geen enkel teken van leven meer vertoont.

Tot voor kort betekende dergelijke situatie een pijnlijk afscheid en de noodzaak om diep in de beurs te grabbelen om dan maar een nieuw gadget te kopen. Gelukkig hebben we vandaag de dag de mogelijk om ons apparaat binnen te brengen bij een repair service.

Maar ook hier moet je goed opletten, want niet iedere repair service is dezelfde. Vandaag heb je veel zelfverklaarde techneuten, die beweren je smartphone zonder enig probleem te kunnen herstellen, tot de dag komt dat je erom mag gaan. Zo kan je dan pas te horen krijgen dat herstel onmogelijk was en dat je voor deze conclusie 100 Euro mag betalen. Je begrijpt het al, de keuze van repair service is essentieel.


 iFixers Gent en hun service

logo-ifixers-large

 

Na een geslaagde opening in Leuven, openen onze vrienden van iFixers vandaag een winkel in Gent. De studentenstad lijkt de perfecte plaats om, onder andere, studenten die na een avondje in het Gentse nachtleven de smartphone hebben laten vallen, uit de nood te helpen.

 iFixers hanteert een service waarmee ze zich onderscheiden:

  1. No cure no pay: lukt het niet om het apparaat te herstellen dan hoef je niet te betalen
  2. Snel herstel: 95% van de herstellingen gebeuren binnen de 60 minuten
  3. Pick up, drop off: heb je geen tijd om je apparaat binnen te brengen of op te halen? Geen probleem, iFixers zorgt voor de koerierdiensten
  4. Garantie: op alle vervangen onderdelen krijg je een garantie van 6 maanden
  5. Originele onderdelen: er wordt niet gewerkt met goedkope fake onderdelen, enkel maar met officiële vervangstukken
  6. Professioneel team: de herstellers bij iFixers zijn allemaal getrainde professionals

Lees vooral ook even onderstaande positieve reviews van hun klanten

iFixers

Stay Tech’d!

[avatar user=”ludwig” size=”thumbnail” align=”left” /]

Ludwig

Plaats reactie

ifixers-gent-opent-de-deuren