Scroll to top

Top

Geen reacties

IFA 2019 | De lanceringen om naar uit te kijken

Gepost op 27/08/2019
IFA 2019 | De lanceringen om naar uit te kijken

Er is nog 1 grote technologie beurs dit jaar en die gaat door het leven onder de naam IFA. En alhoewel de in Berlijn georganiseerde conferentie niet de meer ronkende titel heeft, behoort deze wel tot de beperkte groep van beurzen die internationale aandacht geniet.

We gingen even door de verschillende pers emails die we tot op heden mochten ontvangen om jullie wat inzage te geven in een aantal noemenswaardige product lanceringen.

De Sonos Move

Heel wat Sonos, en draadloze speaker fanatiekelingen, zitten al even te wachten op dit nieuwtje. Na een aantal maanden vol geruchten, lijkt het dan eindelijk zover te zijn. Met de Move begeeft Sonos zich op de markt van de door Bluetooth aangestuurde draadloze speakers. Op basis van de informatie waarover we beschikken, is de Move groter en krachtiger dan de Play:1. Ook zou je dankzij het bijgeleverde docking station de Move in een handomdraai kunnen omtoveren in een reguliere Sonos speaker.

De Move zou ook de eerste speaker zijn die over de door Sonos uitgedokterde Auto Trueplay technologie beschikt. Deze tunet de speaker automatisch op basis van de vele microfoontjes waarover de Move beschikt.

De LG smartphone familie

Daarnaast staan er naar alle waarschijnlijkheid ook twee nieuwe LG smartphones op de agenda van IFA. Eerst en vooral komt de technologiereus met een smartphone die over twee schermen beschikt. Op basis van de teaser-video zou het wel eens kunnen gaan over een smartphone die focust op de gaming liefhebbers op de markt. Doet ons denken aan de lang vervlogen tijden van de Nokia N-Gage…

Als we het dan toch over Nokia hebben

Jawel, ook Nokia – of liever HMD Global – komt met een aantal nieuwe smartphones naar Berlijn. We verwachten ons niet meteen aan grote innovaties of baanbrekende releases, maar eerder aan een update van de reeds gelanceerde slimme telefoons.

De Sony hoofdtelefoons

Ook het Japanse Sony tekent present voor IFA 2019. De recent gelanceerde in-ear WF-1000X M3 hoofdtelefoon en de democratischere XB900N kregen heel wat liefde binnen de audio gemeenschap. Sony wil graag verder bouwen op al die positieve vibes. Dit jaar bestaat de Walkman trouwens ook 40 jaar. Het zou ons met andere woorden niet verbazen, mocht er iets uit de spreekwoordelijke hoed getoverd worden.

IFA 2019 op de voet volgen

Dat kan via onze toegewezen livestream die binnenkort hier live gaat. Mochten jullie in de aanloop naar de conferentie die tussen 6 en 11 september doorgaat, bepaalde vragen hebben, laat ons die dan zeker weten.

Ludwig

Plaats reactie

ifa-2019-de-lanceringen-om-naar-uit-te-kijken