Scroll to top

Top

Geen reacties

De allernieuwste producten voor je hightech huis

Gepost op 10/09/2014
De allernieuwste producten voor je hightech huis

Vandaag was de laatste dag van de IFA beurs. Dit is een jaarlijkse beurs die in Berlijn gehouden wordt en waar meer dan 1.400 tech bedrijven van heel de wereld naartoe afzakken om hun nieuwste producten en innovaties voor te stellen. Buiten 3D printers, wearables en tal van nieuwe smartphones, zijn er redelijk wat revolutionaire huishoudtoestellen voorgesteld, wij selecteerden de meest innovatieve nieuwigheden.

Aswy-Levitating-Bluetooth-Speaker

 

Op de IFA zijn veel zalen gevuld met nieuwe bluetooth speakers, maar het is vooral deze Aswy speakers die uitblinken. De speaker zweeft namelijk in de lucht dankzij een magnetische stand. Je krijg misschien wel niet het beste geluid, maar je zal er in ieder geval je gasten mee kunnen entertainen. Deze speakers worden verkocht aan 150 Dollar per stuk.

Withings-Home-HD-Camera-with-Air-Quality-Sensor

 

Withings is een Frans bedrijf dat bekend is geworden dankzij de Activité; één van de mooiere smartwatches op de markt. Op de IFA zijn ze met een nieuwe homecontroller op de markt gekomen. Dit is een kleine design camera dat beelden automatisch uploadt naar de cloud. Het kan als beveiligingscamera gebruikt worden maar het heeft ook tal van andere toepassingen; babyfoon, thermostaat, luchtkwaliteitmeter, …Dit toestel zal ongeveer 220 Dollar kosten.

Toshiba-Smart-Mirror-01

 

We spreken er al langer over, maar in de toekomst zullen alle badkamers met slimme spiegels bemand worden. Toshiba heeft een prototype voorgesteld. De spiegel geeft je tal van informatie zoals het weer, de beurskoersen, je agenda enz…Dit is een prototype, wat betekent dat het nog niet zeker is indien Toshiba de spiegel ooit zal commercialiseren.

Dyson-360-Eye-01

 

Dyson, de bekende stofzuigermaker, heeft zijn allernieuwste model voorgesteld waar maar liefst 16 jaar aan gewerkt is. Deze Dyson 360 Eye, beschikt over een camera van 360 graden, waarmee de stofzuiger zich zelfstandig doorheen het huis kan bewegen. Dit model wordt in mei in Japan gelanceerd, waarna de rest van de wereld zal volgen.

 

Zo zie je maar dat technologie onze huizen stilaan aan het veroveren is! Een goede of slechte zaak? Het zal de mannen onder ons zeker van een aantal huishoudelijke taken redden ;).

Stay Tech’d

Antoine Smets

Plaats reactie

de-allernieuwste-producten-voor-je-hightech-huis