Scroll to top

Top

Geen reacties

Husky Marketing Planner | Veelzijdige toolbox voor iedere marketer

Gepost op 16/03/2019
Husky Marketing Planner | Veelzijdige toolbox voor iedere marketer

Dat marketing een container begrip is binnen een organisatie, moet niet gezegd worden. En met technologie wordt het er zeker niet beter op. Er zijn zowat tools, applicaties en software pakketten voor ongeveer alle verschillende marketing verantwoordelijkheden.

De veelvuldigheid aan tools heeft als gevolg dat heel wat marketers het bos door de bomen niet meer zien en dat kan nogal negatieve gevolgen hebben. De chaos zorgt ervoor dat communicatie niet efficiënt verloopt, dat marketing rapporten niet op tijd worden uitgestuurd of dat het voor niemand duidelijk is welke processen er juist bestaan en hoe die moeten nageleefd worden.

De technologie ondernemer Peter Desmyttere, die sinds 1994 actief is in de marketing industrie, zag dit ook en besliste om de koe bij de hoorns te vatten. Husky werd boven de doopvont gehouden met als belofte DE project management tool te worden voor en door marketers die de marketingprocessen significant verbetert.

Husky Marketing Planner is de tool der tools

Dankzij Husky zijn de dagen voorbij dat marketing ongeorganiseerd doorheen de ganse organisatie aanwezig is. Geen post-its die overal rondslingeren, white-boards die vol staan met onleesbare marketing mumbojumbo of 10 verschillende marketing strategieën die op bureaus stof verzamelen of op online drives plaats wegkapen.

Husky Marketing Planner is gebouwd op ervaring en expertise bij het helpen van organisaties en marketingdepartementen met het opzetten, beheren en controleren van het marketingveld. Die ervaring en expertise uit zich in het feit dat Husky drie belangrijke speerpunten heeft die een antwoord bieden op de frustraties die aan bod komen als het over marketing strategie en marketing planning gaat.

Een marketingplan is een statisch document: Marketing is meer en meer een dynamisch gegeven binnen een organisatie. Deze insteek vereist een dynamisch marketingplan. Met Husky is het zeer eenvoudig om marketingplannen aan te passen. Zo groeit marketing heel organisch mee met de evolutie van de onderneming.

Marketingstrategie zit overal maar ook nergens: Husky centraliseert marketing in een sterke project management tool. Zo behouden marketers ten allen tijde het overzicht zonder tijd te verliezen met de zoektocht naar de relevante documenten.

Hoe beginnen aan een sterk marketingplan: Husky biedt een template die als blueprint dient voor het uitwerken van een marketingplan. De template omvat alle nodige elementen om vanuit het niets een stevig en doordacht plan uit te werken.

Husky Marketing Planner gratis uitproberen

Dat ze bij Husky overtuigd zijn van de meerwaarde vertaalt zich eveneens in de proefperiode. Gedurende niet minder dan een maand kan je het volledige pakket gratis uitproberen. Al doende kan je de verschillende functionaliteiten uitgebreid uitproberen en krijg je de kans om bij eventuele vragen terug te vallen op de digitale marketing experts bij Husky.

Na de proefperiode kan je overstappen op een betalend plan dat start bij 33 Euro per gebruiker per maand.

Training op maat van de organisatie

Als kers op de spreekwoordelijke taart bieden de experts bij Husky ook trainingen op maat aan. Dit laat aan de verschillende stakeholders binnen de respectievelijke organisatie toe om razendsnel op weg te zijn met het ganse pakket. De verschillende trainingen focussen zich iedere keer op een bepaalde context. Zo zorgt de set-up training er bijvoorbeeld voor dat er een vlekkeloze overgang is tussen de oude manier van werken en de nieuwe manier van werken met Husky, kunnen nieuwe gebruikers genieten van een gratis online training (bepaalde dinsdagen om 12u)  en zorgt de masterclass met Peter Desmyttere ervoor dat je als retail marketer razendsnel up to date bent met de laatste evoluties binnen het marketinglandschap.

Bijkomende informatie over de webinars die door Husky worden aangeboden vind je hier.

Meer weten

Als je interesse hebt om meer te weten te komen over Husky en alle mogelijkheden dat het pakket biedt voor jouw organisatie, dan surf je best even naar www.huskymarketingplanner.com. Daar vind je naast de vele informatie over Husky heel wat inspiratie om als marketer uit te blinken in je job.

Ludwig

Plaats reactie

husky-marketing-planner-veelzijdige-toolbox-voor-iedere-marketer