Scroll to top

Top

Geen reacties

Facebook Paper op je iOS apparaat

Gepost op 03/02/2014
Facebook Paper op je iOS apparaat

Rock, Scissor, Paper…Facebook vertelt sociale verhaaltjes

Vandaag lanceerde Facebook haar lang verwachte social storytelling app Paper. Paper is één van de apps waarmee Zuckerberg een soort van Facebook ecosysteem wil bouwen. Over de naam van de app kan je discussiëren ;), but anyhow, het concept van de app spreekt ons zeker aan.

Wat is Paper? Wel eigenlijk is het een mix tussen Flipboard/Zite en de content uit je Facebook newsfeed. Net zoals bij Zite of Flipboard, kan je zelf een persoonlijk magazine samenstellen door een aantal onderwerpen te selecteren waarover je informatie wil krijgen, zoals tech ;), food, headlines en earth. Wat Paper doet verschillen van Flipboard en Zite is dat er ook een nieuwsrubriek wordt aangemaakt op basis van wat je Facebook vrienden op hun profiel plaatsen zoals foto’s, status updates, videos….

Hiernaast wordt je volledig Facebook profiel ook binnen Paper getoond, maar dan op een volledig andere manier in vergelijking met de standaard Facebook app, en we like it!

Los van het evenementiële; wat in de standaard Facebook app wel aanwezig is, zou Paper voor de mainstream gebruiker wel eens een, welja, een Facebook killer kunnen worden….#theirony

Maar wij Belgen worden maar weer eens genegeerd ;). In de BE app store kan je Paper jammergenoeg niet downloaden….But, have no fear, #Technologium is here.

Volg onderstaande stappen en je kan naar hartelust experimenteren met Paper! Have fun!

  1. Neem je iPhone of iPad er even bij
  2. Ga naar instellingen en kies ‘iTunes en App Store’
  3. Selecteer je Apple ID (bovenaan het scherm)
  4. Kies ‘Toon Apple ID’ en voer je wachtwoord in
  5. Kies ‘Land/Regio’ en ‘Wijzig Land/Regio’
  6. Wijzig je land/regio naar ‘United States
  7. Voer (indien nodig) een US adres in (ff Googlen)
  8. Hoppa, done, nu enkel terug naar de App store op je iDevice

Bovenstaande walkthrough zou moeten volstaan om Paper uit de App Store te downloaden.  Mocht het toch niet lukken, laat het ons zeker horen!Lukt het wel, laat ons ook eens horen wat je van Paper vindt!?

Ludwig

Plaats reactie

facebook-paper-op-je-ios-apparaat