Scroll to top

Top

Geen reacties

Het grootste Apple event ooit op 9 september 2015

Gepost op 25/08/2015
Het grootste Apple event ooit op 9 september 2015

Zoals we al aankondigden, organiseert Apple volgende maand haar kwartaal event. We verwachten sowieso de lancering van de nieuwe iPhone line-up, waaronder misschien wel de ‘rose gold’ iPhone 6S met geïntegreerde force touch technologie. Een technologisch hoogstandje die vandaag al te vinden is in de Apple Watch en de Macbook 12 inch. De nieuwe productilijn zou vervolgens vanaf 19 september in verkoop gaan.

Lees ook: Scoor een Job in de eerste Apple Store België

Daarnaast zullen de nieuwe software platformen, met name IOS9 voor de mobiele apparaten en OSX El Capitan voor de Macintosh computers ook hun brede intrede kennen. Deze zouden normaliter direct na het event te downloaden zijn.

Het grootste Apple event ooit op 9 september 2015?

Op zich al een mooie agenda, nietwaar? Maar zou het kunnen dat er meer aankomt? We zijn te weten gekomen dat Apple niet van plan is dit event te laten doorgaan op de normale locatie in Cupertino. Echter, de Amerikaanse tech reus huurde het Bill Graham Civic Auditorium af. Een grote congreszaal in San Francisco met een capaciteit van 7.000 mensen. Ook hoorden we uit goeie bronnen dat Apple een aantal ramen binnen het centrum zou willen vervangen door gepersonaliseerde glasramen met een speciaal logo…

Komt er een nieuwe Apple TV aan, krijgt Apple Music een versteviging, duikt Apple de virtual reality wereld binnen of willen ze gewoon meer volk op hun event? Allemaal vragen waar we vandaag nog geen antwoord op hebben, maar die binnenkort wel beantwoord worden.

Ludwig

Plaats reactie

het-grootste-apple-event-ooit-op-9-september-2015