Scroll to top

Top

Geen reacties

Herbeleef de beste festival momenten met deze gadgets

Gepost op 18/09/2017
Herbeleef de beste festival momenten met deze gadgets

Nu de festivals zo goed als allemaal afgerond zijn, vonden we het tijd om na te denken hoe we optimaal kunnen nagenieten. We gingen voor de laatste keer op zoek in de Outlet Store van MediaMarkt naar de beste technologische apparaten. We selecteerden twee high tech paradepaardjes die ervoor zorgen dat je instant terug op je favoriete festival staat!

De Motorola Moto Z Fine Gold | Beeld en Geluid

Deze smartphone beschikt over een heel knap en groot AMOLED scherm dat kleuren enorm scherp en levendig weergeeft. Dit type van scherm vind je normaliter enkel in de beste smartphones op de markt. Een groot voordeel van AMOLED schermen is dat ze een heel snelle reactietijd hebben. Dit zorgt ervoor dat bewegende beelden (zoals muziekvideos of zelf gemaakte filmpjes) kristalhelder en vlijmscherp worden weergegeven. Ook zijn AMOLED schermen van nature uit een pak energiezuiniger. Je kan met andere woorden dus lang genieten van al die spectaculaire content op je scherm.

Daarnaast beschikt de Moto Z over de zogenaamde Moto Mods aansluiting. Dankzij deze extra connectiviteit kan je allerhande leuke accessoires koppelen met deze Moto. Een van die extra accessoires is de JBL Moto Mod die je Moto Z in een handomdraai transformeert in een mobiele disco. De Mods klikken magnetisch vast op de achterkant van de Z, dus geen geklungel met het bijhouden van een extra accessoire.

MediaMarkt

Je kan de Motorola Z Fine Gold met een extra korting scoren in de online MediaMarkt Outlet. We zijn alvast reuze benieuwd naar jullie ervaringen met de Z Fine Gold.

De Happy Plugs Sound Piece draagbare luidspreker

Het merk dat we vooral kennen van zijn typische oortjes, heeft sedert kort ook een aantal draadloze luidsprekers op de markt. Met een vermogen van 40 Watt herbeleef je zonder enige twijfel alle festival hits onder de beste omstandigheden. Het leuke aan deze draadloze speaker is ook dat je kan kiezen uit een vijftiental cover kleuren. Zo kan je de Sound Piece zo maximaal mogelijk aan je persoonlijke voorkeur aanpassen.

Deze draagbare bluetooth speaker kan worden opgeladen via een reguliere USB-kabel. Je kan dus je bestaande kabels gebruiken om de Happy Plugs op te laden. Normaliter kost deze speaker 198,99 EURO. Dankzij de extra korting in De MediaMarkt Outlet Store kan je de Sound Piece de jouwe noemen voor 139 EURO inclusief verzendingskosten.

MediaMarkt

Steven van Kerkhoven

Plaats reactie

herbeleef-de-beste-festival-momenten-met-deze-gadgets