Scroll to top

Top

Geen reacties

Happy2Print | App die mobiel printen makkelijker maakt

Gepost op 13/02/2017
Happy2Print | App die mobiel printen makkelijker maakt

Net zoals de smartphone in het algemeen, zijn ook apps die de smartphone als centraal bestuursinstrument positioneren in populariteit aan het stijgen. Denk maar aan de applicaties die je domotica aansturen of je veiligheidscamera’s beheren.

Ook in de productiviteitsindustrie krijgen smartphones een centralere rol toebedeeld. Zo kan je met apps zoals Dropbox je professionele cloud beheren en laat Trello je toe om project management mobiel te maken. Een goeie app voor het mobiel printen ontbrak nog in ons lijstje, tot we Happy2Print ontdekten.

Eenvoudig mobiel printen

En meteen ook de reden om met Happy2Print aan de slag te gaan. De app, beschikbaar voor zowel Android als Apple, connecteert moeiteloos met een brede waaier aan printers. Deze moeten ofwel via WiFi, Bluetooth of in een netwerk ingesteld worden.

Eenmaal Happy2Print gekoppeld werd met de draadloze printers kan je starten met printen. Dit verloopt trouwens ook heel eenvoudig. Zo kan je allerhande documenten afdrukken gaande van foto’s op je smartphone, tekstdocumenten vanop je professionele cloud of notities van een app op je smartphone of tablet.

De app kan je via onderstaande links gratis downloaden. Proberen is dus de boodschap ;).

App voor Apple // App voor Android

Happy2Print

Ludwig

Plaats reactie

happy2print-app-die-mobiel-printen-makkelijker-maakt