Scroll to top

Top

Geen reacties

Gratis 3D printen bij GE Garages - Technologium

Gepost op 06/12/2014
Gratis 3D printen bij GE Garages

Deze week waren we te gast op het event “After Hours: Startup Showcase” georganiseerd door Robin Wauters van Tech.eu . Dit event vond plaats op een zeer toffe locatie namelijk de GE pop-up Brussels Garage.

De GE pop-up Brussels Garage ?

Garages powered by GE is een initiatief van de industriële reus General Electric om wereldwijd technologie en innovatie te promoten. Dit doen ze dankzij hun pop-up “Garages”, labo’s waar je de allernieuwste technologieën kan ontdekken en zelf gebruiken. Na de Verenigde Staten en Nigeria zijn hebben ze voor de eerste keer een GE Garage geopend in Europa en dit in het hartje van Brussel. Deze GE Garage is open tot 12 december en dan nog een keer een week vanaf de 20ste januari. Zoals je op de foto kan zien zijn er een heel gamma 3D printers beschikbaar waar je samen met vrienden en familie zelf een prototype kan maken en zo eens kennis maken met deze technologie die de manier waarop we dingen produceren helemaal zal revolutioneren.

Wanneer kan je eens langsgaan in de GE Garage?

De GE Garage bevindt zich aan het Shumanplein in Brussel ( nr 2 -4) en is open voor iedereen op de volgende datums:

  • maandag 8 dec van 9u tot 13u30
  • dinsdag 9 dec van 18u tot 20u
  • woensdag 10 dec van 9u tot 17u
  • vrijdag 12 dec van 9u tot 17u

De week van 20 januari kan je dan weer gaan 3D printen, kijk daarvoor op de website gegarages.eu om op de hoogte te blijven van de openingsuren en evenementen. Volgende week zijn er nog tal van evenementen gepland, je kan je op de website registreren.

Stay Tech’d!

Antoine Smets

Plaats reactie

gratis-3d-printen-bij-ge-garages-technologium