Scroll to top

Top

Geen reacties

Google Calendar helpt je doelen te bereiken

Gepost op 25/04/2016
Google Calendar helpt je doelen te bereiken

Google viert de tiende verjaardag van de Calendar applicatie! Dat doen ze met een handige nieuwe functie die je helpt tijd te vinden om je doelen te bereiken. Misschien wil je vanaf volgende week heel de zomer lang 2x/week hardlopen, aan die yogacursus beginnen (en volhouden) zoals je altijd al wou. Misschien wil je een automatische herinnering om je achteroom vaker te bellen. Google analyseert de bezetting in je agenda en plant automatisch iets in.

Hoe werkt het?

Onder de ‘add’-knop in je Calendar applicatie komt binnenkort de ‘Goal’ optie bij. Door de functie te selecteren laat Google je toe een automatische herinnering in te stellen voor een doel. Mocht je een ingepland doel niet halen (omdat je moet overwerken of vast zit in het verkeer) dan plant Google het automatisch in op een andere dag van de week zodat je doelen steeds bereikt kunnen worden.

Indien je een ander event inplant op het moment van je doel, dan verplaatst Google je doel automatisch. Op termijn leren Google Algoritmes dan automatisch wanneer het je doelen best inplant.

De applicatie wordt gelanceerd met enkele ingebouwde categorieën, zoals ‘exercise’ of ‘build a skill’. Natuurlijk kan je ook persoonlijke doelen instellen.  

Nog meer inzage in onze levensplanning?

Hoe prachtig de feature ook mag zijn, Google krijgt zo natuurlijk opnieuw meer inzage in je levensritme. Maak geen illusie, als je vandaag Google-producten gebruikt is dat nu ook al het geval.

Plaats reactie

google-calendar-helpt-je-doelen-te-bereiken