Scroll to top

Top

Geen reacties

Giveaway actie | Win een Google Play Card ter waarde van 25 Euro

Gepost op 14/05/2018
Giveaway actie | Win een Google Play Card ter waarde van 25 Euro

Onze vrienden bij Startselect geven deze maand een Google Play gift card ter waarde van 25 Euro aan een gelukkige Technologium lezer. Met deze waardebon kan je naar hartelust apps of mobiele games aanschaffen voor je Android toestel.

Hoe de Google Play Card winnen

Het enige dat je moet doen om te winnen is onze Facebook post liken en delen op jouw Facebook en commenten waarom jij deze waardebon nodig hebt. Ter inspiratie: Ik heb dringend de waardebon nodig om door te kunnen gaan naar het volgende level van Final Fantasy Brave Exvius bijvoorbeeld.

De bewuste Facebook post die je moet liken, delen en commenten vind je hieronder!

Volgende week dinsdag selecteren we dan een winnaar die we via Facebook zullen bekend maken. Hou dus ook zeker onze pagina in de gaten. Dit kan je best doen door de Technologium Facebook Pagina zelf ook te liken. Die bewuste persoon zal vervolgens via e-mail dan de giveaway code krijgen.

Wat meer over Startselect

StartSelect is een online platform door en voor gamers. Ze houden van games, gamers en de gaming cultuur, maar niet niet van kapotte CD’s, niet werkende CD-keys of wachten op producten die nooit aankomen. Zo snel mogelijk een gekochte game kunnen spelen is dan ook essentieel.

Google Play Card

Startselect is een online shop voor gamers die weten wat ze willen. Alle games, altijd en overal beschikbaar. En omdat Startselect een geautoriseerde verkoper is van alle uitgevers, weet je zeker dat je een legitieme code krijgt voor een eerlijke prijs.

Ludwig

Plaats reactie

giveaway-actie-win-een-google-play-card-ter-waarde-van-25-euro