Scroll to top

Top

Geen reacties

Gina – Tijd voor bluetooth koffie

Gepost op 19/10/2016
Gina – Tijd voor bluetooth koffie

Jawel, straks mag Douwe Egberts zijn slagzin veranderen naar ‘mijn App zegt dat mijn koffie klaar staat‘. Anyways,Veel hipsters zweren vandaag bij drip koffie en de slow coffee movement. Dit betekent eigenlijk zoveel als lang wachten op een bakkie, er exuberant veel voor betalen en neerkijken op het plebs dat normale koffie drinkt. Klinkt allemaal dikke fun*.

En nu hebben slimme jongens en meisjes er niets beter op gevonden dan wat technologie los te laten op de drip experience…Because why not!

Welkom in de keuken, Gina

Gina is de eerste slimme mean drip koffie zetmachien. En ons Gina wordt sowieso het nieuwe lovechild van de drip loving, cold brew sipping, coffee grinding Java aficionado. Gina komt met – hier gaan we – een weegschaal die de verhouding koffiegruis/water monitort, een app die je ten allen tijd vertelt wat de juiste koffie/water ratio is voor je perfecte bakkie black, en jawel, een regelbare draaiknop om de hoeveelheid koffie per kop te controleren. Wow.

En op de koop toe ziet Gina er ook nog eens ravissant uit. Zowel de looks als de brains, waar vind je dat de dag van vandaag nog. Voor de kleurliefhebbers onder jullie, Gina komt in het wit, het metaal en het zwart. Voor ieder wat wils met andere woorden.

Warme koffie op Kickstarter**

Vind je het wel wat, ons Gina? Wel dan moet je asap naar de site van Goat surfen (het bedrijf achter Gina) en hun Kickstarter project een duwtje in de rug geven. Voorlopig haal je Gina in huis voor 145 Amerikaanse Dollar. Klinkt wel wat duur voor een koffiezet, maar een spotprijs voor de vrouw van je leven. Het bedrijf achter de slimme koffiezet lanceerde in het verleden ook al de Mug. Een ubercoole koffietransporter***.

*Hipsterland, we love you! **alternatieve titel was: Gina zit op Kickstarter *** deze zin werd er gewoon bijgeplakt om onze SEO goed te krijgen (check).

Ludwig

Plaats reactie

gina-8211-tijd-voor-bluetooth-koffie