Scroll to top

Top

Geen reacties

Valentijn | Vijf romantische technologie cadeaus

Gepost op 08/02/2018
Valentijn | Vijf romantische technologie cadeaus

Weet je wat een beter cadeau is om te geven dan chocolade en rozen? Technologie, technologie en nog eens technologie. Om er toch voor te zorgen dat het allemaal wat romantisch blijft, hebben we een lijstje van gadgets bijeen gesprokkeld die inspelen op de zintuigen…

Geur

Deze Domo aromaverstuiver is nu niet meteen het meest hoogtechnologische apparaat, maar het mag ook af en toe eens laagtechnologisch. Naar eigen zeggen kan deze Domo helpen om lichamelijke en geestelijke klachten te verlichten en om je een beter en ontspannen gevoel te geven. Klinkt allemaal heel Valentijnsachtig in onze oren.

Tast

Onze tweede aanrader is de iRobot Roomba 966. Inderdaad een stofzuiger. Het mooiste aan de Roomba is dat je helemaal niet zelf moet stofzuigen. Deze robot laat je gewoon los op je huis en binnen de kortste keren heb je een propere en stofloze vloer. Dit betekent natuurlijk ook dat jij geen tijd meer hoeft te steken in dit klusje. Als, weliswaar indirect, gevolg heb je meer tijd voor elkaar. Zeg nu nog eens dat een stofzuiger geen romantisch geschenk is.

Zicht

Nummer drie in ons Valentijn lijstje is de Philips Hue. Met deze slimme verlichting transformeer je binnen de kortste keren iedere ongezellige woonkamer of keuken in een romantisch liefdes versterkend en eindeloos lyrisch decor. De verschillende lichtcombinaties vallen bij iedereen in de smaak.

Gehoor

De nieuwe Sonos One moet de meest romantische speaker ooit zijn. Klein en koddig, maar klaar om te presteren als het moet. De Sonos One zorgt voor de juiste muziek om een gezellige avond mogelijk te maken. Als het allemaal wat meezit, dan zal je binnenkort de Sonos One ook kunnen besturen met je stem.

Smaak

We zouden het hier kunnen hebben over de elektronische sigaret met aardbeien smaak die je gezellig kan uitwisselen met elkaar… Maar dat gaan we dus niet doen. We gingen op zoek naar iets minder controversieel technologisch materiaal dat hier dienst kan doen, maar dat lukte dus niet.

Plaats reactie

valentijn-vijf-romantische-technologie-cadeaus