Scroll to top

Top

Geen reacties

Games | 10 releases om naar uit te kijken in 2018

Gepost op 25/01/2018
Games | 10 releases om naar uit te kijken in 2018

We hebben ons in 2017 flink kunnen vermaken met de nieuwste games die zijn uitgekomen. Denk aan Horizon Zero Dawn, Star Wars Battlefront 2, South Park: The Fractured But Whole en Super Mario Odyssey. Natuurlijk kijken we dit jaar weer uit naar een hele rits aan nieuwste games die zijn aangekondigd of niet zijn uitgekomen in het voorbije jaar. We hebben een top 10 samengesteld waar we hoge verwachtingen van. Zit er een game bij waar ook jij naar uitkijkt?

10. The crew 2

De eerste game uit ons lijstje is een vervolg op de racegame The Crew. Ze hebben het in deel 2 flink omgegooid door veel meer verschillende voertuigen toe te voegen en de grenzen te verleggen. Je bent niet meer gebonden aan de weg, het water en zelfs de lucht zijn in The Crew 2 begaanbaar. Dankzij het on-the-fly systeem switch jij van je auto naar een vliegtuig en verander jij de regels. We zijn erg benieuwd hoe dit systeem werkt in de verschillende races en hoe dit invloed heeft op het multiplayer gedeelte, maar overtuigd zijn we in ieder geval zeker. De releasedatum staat op 16 maart 2018. Bekijk het onderstaande filmpje voor de beelden.

https://youtu.be/MXN1nmL-DQU

9. A Way Out

Je hebt er waarschijnlijk wel eens over gehoord, A Way Out is namelijk al vaker op het nieuws geweest en op verschillende websites vermeld. Vanaf het moment dat de eerste trailer online stond, zijn we deze game gaan volgen. Het is namelijk een volledige co-op game waarin twee mannen proberen uit te breken uit een gevangenis. De setting is teruggezet naar de jaren 70 en geeft veel variatie in gameplay. Samenwerken is key in dit spel alsook ervoor zorgen dat elke taak goed uitgevoerd wordt. Je speelt niet altijd samen in één kamer maar je bent wel afhankelijk van elkaars prestaties. A Way Out zorgt in ieder geval voor een ervaring die we nog niet gewend zijn. A Way Out staat gepland voor Q2 2018.

https://youtu.be/yGZGSdgJVPM

8. Far Cry 5

Far Cry is inmiddels een game waarvan je weet waaraan je te verwachten. De open wereld, prachtige omgeving en solide gameplay bieden een goede basis. Far Cry 5 pakt het echter wel anders aan dan zijn voorgangers. De mogelijkheid tot een co-op is anders dat wat je gewend bent. Het switchen tussen karakters en het tactisch aanvallen van een groep vijanden tilt Far Cry 5 naar een hoger niveau. Natuurlijk ontbreekt bruut geweld niet in deze game. De releasedatum voor Far Cry 5 staat op 27 februari 2018.

https://youtu.be/PI-1KTy0pOA

7. State of Decay 2

Op plaats zeven staat nog een co-op game. Ditmaal een spel waarbij je gemakkelijk met vier spelers de strijd aan kunt gaan. In State of Decay 2 probeer je te overleven in een wereld bezaaid met zombies en andere wezens die niet met jou door één deur kunnen. Bouw een community op in het midden van deze chaos en strijd samen voor een betere wereld. State of Decay 2 is meer dan alleen hersenloze zombies afknallen, er schuilt meer tactiek en samenwerking achter dan dat je zou verwachten. State of Decay 2 staat gepland voor het tweede kwartaal van 2018.

https://youtu.be/1ljRGIDGdwU

6. Detroit: Become Human

Detroit: Become Human is een game die je niet vaak ziet. Verschillende mensen zeggen dat deze game eerder een interactieve film is. Waar we het over eens zijn, is dat Detroit: Become Human je mee zal nemen in een verhaal waarin Androids in opstand komen tegen de wereld. Elke keuze die je maakt heeft impact op het verhaal en de afloop. Jij bepaalt de keuzes, de consequenties van de keuzes zijn daarmee ook voor jou. Detroit: Become Human wordt een emotionele rollercoaster waarin jij het lot bepaalt van de Androids. Als de verwachtingen waar gemaakt worden, dan zal deze game voor een ongekend ervaring zorgen. De game staat gepland voor later dit jaar.

https://youtu.be/sAmKdZdfV1c

5. Sea of Thieves

Sea of Thieves is een game die niemand ooit gespeeld heeft. We kennen de open wereld racegames, maar nog nooit hebben we een open wereld game op zee gespeeld. Een wereld vol piraten die met hun schepen op zoek gaan naar de grootste schatten, daar draait het om in Sea of Thieves. Dit doe je echter niet alleen. Trotseer samen met vrienden de gevaarlijke zeeën, versla vijandige schepen en verzamel zo veel mogelijk lood. Sea of Thieves heeft veel potentieel en we zijn er van overtuigd dat Microsoft hier een geweldige game neer zal zetten. Sea of Thieves wordt gereleased op 20 maart 2018.

https://youtu.be/Ebb7rp44kg0

4. The Last of Us 2

Voor wie The Last of Us uit 2013 nog niet heeft gespeeld, is het toch zeker de moeite waard om in 2018 in de nieuwste game te spelen. In The last of Us speel je wederom in de post-apocalyptische wereld waarin je het verhaal volgt van Ellie. Er is niet veel informatie vrijgegeven door ontwikkelaar Naugthy Dog, maar één ding is zeker, ze hebben heel wat te bieden. The Last of Us 2 staat gepland voor het vierde kwartaal van 2018.

https://youtu.be/W2Wnvvj33Wo

3. Anthem

Anthem heeft met zijn gameplay in 2017 heel wat los gemaakt. De game ziet er ongelooflijk mooi uit en de gameplay is zoals wij dat niet eerder hebben gezien. De open sci-fi wereld waarin je met ‘tavalins’, de pakken die je aantrekt, de wereld kunt verkennen. We weten nog niets over het verhaal en wat je allemaal kunt doen, maar wij kijken ernaar uit om deze game te gaan proberen. Of de verwachtingen van de beelden ook kunnen worden waargemaakt, weten we niet. We hopen het natuurlijk wel! Anthem staat gepland voor het vierde kwartaal van 2018.

https://youtu.be/EL5GSfs9fi4

2. Yoshi (werknaam)

Van bepaalde games weet je al enkel al door de naam dat het een succes wordt. Naast het feit dat Yoshi een van de meest geliefde karakters is van de fans, ziet de game er ook fantastisch uit. De getekende karton wereld, leuke achtergrondmuziek en interessante gameplay maakt de officiële trailer tot een succes. We hebben slechts een glimp opgevangen van wat er ons allemaal te wachten staat, maar het is in ieder geval duidelijk dat je met Yoshi gezellig samen kunt spelen. Yoshi staat gepland voor eind 2018.

https://youtu.be/sx_C9jJ0AlA

1. Red Dead Redemption 2

Het is alweer bijna acht jaar geleden dat Red Dead Redemption uit kwam. De prachtige open wereld van het wilde westen vormde destijds het decor voor deze kaskraker. Ontwikkelaar Rockstar laat nog weinig los over het tweede deel, dus we moeten het enkel doen met de trailers die online staan. Deze zijn geheimzinnig en laten nog geen gameplay beelden zien. Dat Red Dead Redemption 2 de klapper gaat worden voor Rockstar dit jaar is meer dan duidelijk. Maak je borst alvast nat voor het tweede kwartaal van 2018, want dan kan jij aan de slag met Red Dead Redemption 2.

https://youtu.be/F63h3v9QV7w

Als  je niet kan wachten om een van deze games te spelen is niets vervelender dan te ontdekken dat deze game is uitverkocht. Daarom kopen wij bij Technologium onze games digitaal: ze zijn altijd op voorraad en je kan direct spelen. Bij Startselect kan je je Xbox Live, Nintendo eShop of je PSN Card online kopen en je heb je geen krediet kaart nodig.

Plaats reactie

games-10-releases-om-naar-uit-te-kijken-in-2018