Scroll to top

Top

1 reactie

Een tweede leven voor accelerator Co.station

Gepost op 04/12/2014
Een tweede leven voor accelerator Co.station

Goed nieuws voor de start-ups en ruimer gezien voor het ondernemerschap in België vandaag. Na een minder goed afgelopen eerste poging krijgt de accelerator in het hartje van Brussel een tweede kans.

Dankzij een partnership tussen enerzijds Socialcom en anderzijds BNP Paribas Fortis is Brussel een belangrijke uitvalsbasis voor start-ups rijker. Co.station zal zich focussen op het uitbouwen van een ecosysteem waar start-ups alles kansen krijgen om hun ondernemersverhaal uit te bouwen.

Het nieuwe Co.station wil zich in eerste instantie focussen op eerder tech georiënteerde start-ups binnen de fintech, smart cities en energie gerelateerde domeinen. Daarmee wordt ook meteen ingespeeld op industrieën die een grote impact hebben op mens en maatschappij.

Co.Station is gevestigd in het centrum van Brussel, naast de kathedraal van Sint-Michiel en Sint-Goedele, waar het beschikt over 2.845 m2 kantoorruimte, met een hypermoderne infrastructuur en een geïntegreerd werkcafé. Co.Station biedt geïnteresseerde bedrijven verschillende formules aan: ze kunnen lid worden of de lokalen gebruiken als permanente of tijdelijke kantoorruimte. Het is tevens mogelijk om er events, conferenties of vergaderingen te organiseren.

Binnenkort volgt meer nieuws! Wij vinden het natuurlijk de max dat tech ondernemerschap verder wordt gestimuleerd!

Ludwig

Plaats reactie

een-tweede-leven-voor-accelerator-co-station