Scroll to top

Top

Geen reacties

Draadloos laden | Overbodig tot je niet meer zonder kan

Gepost op 18/03/2018
Draadloos laden | Overbodig tot je niet meer zonder kan

Draadloze laadtechnologie bestaat al even. Qi is de standaard voor de technologie die laden zonder kabels mogelijk maakt. Met de komst van nieuwe smartphones zoals de iPhone 8, de Galaxy S8 en de iPhone X lijkt het alsof deze vorm van laden aan een opmars bezig is.

Tot voor kort zagen we hier eerlijkheidshalve ook niet de functionele meerwaarde van in. Velen onder ons nemen hun laadkabel immers overal mee. Een draadloze laadeenheid is nu eenmaal minder gemakkelijk te transporteren en dus ook niet de voorkeurskeuze voor het opladen van een smartphone.

Dat was buiten de XTorm XW202 gerekend. We kregen deze draadloze lader een tijdje terug op de redactie en zijn sedertdien grote fan, toch zeker van dit bewuste model.

De XW202 snellader

De Wireless Fast Charging Pad beschikt over Qi technologie en is geschikt om smartphones die deze technologie ondersteunen draadloos op te laden. Een voordeel van dit bewuste model schuilt’m in de snellader mogelijkheid. Zo zorgt de hoge 10 Watt output ervoor dat onze smartphones sneller dan ooit opladen. Voor heavy users vermijdt 15 minuutjes laden op de XW202 heel wat stress en stopcontact gezoek lader op de dag.

XW 202

Ook is de Pad erg gemakkelijk in gebruik. Zo is het horizontaal plaatsen van een smartphone  voldoende om het laden te starten. De ingebouwde LED indicator lampjes geven aan wanneer de telefoon opgeladen wordt.

De Charging Pad heeft een compact design dat dankzij de leren details een stijlvolle look verzekert. Bovendien neemt de Charging Pad weinig ruimte in op een bureau en is deze makkelijk mee te nemen.

De antisliplaag zorgt er vervolgens voor dat de XW202 niet snel van een oppervlakte glijdt en dat een smartphone ook netjes op de Pad blijft liggen.

Je kan de XTORM XW202 voor 39 Euro bestellen op de site van XTORM.

Ludwig

Plaats reactie

draadloos-laden-overbodig-tot-je-niet-meer-zonder-kan