Scroll to top

Top

Geen reacties

Domiciliëring opzeggen: maak het jezelf gemakkelijk!

Gepost op 25/08/2015
Domiciliëring opzeggen: maak het jezelf gemakkelijk!

Nathan de Hert, oprichter van Direct Opzeggen, heeft zich een doel gesteld: Het zo makkelijk mogelijk maken om van contracten, betalingen, etc… af te komen. Hij liet ons weten dat je vanaf nu ook makkelijk domiciliëringen kunt opzeggen. Voor iedereen die meer domicilies heeft lopen dan hem lief is, is er vanaf nu dus een makkelijkere oplossing: sepastop.eu.

Sepastop

Een tijdje terug vroeg ik aan Nathan wat hem er toe bracht om te starten. Hij wist me te vertellen dat hij moest verhuizen uit Amsterdam en hierbij een aantal diensten moest opzeggen. Makkelijker gezegd dan gedaan, want zo vertelt hij me: ‘Deze serviceproviders zijn heel behulpzaam om je te helpen bij het activeren of afsluiten van een abonnement, niet zozeer om je er terug vanaf te helpen.’

domiciliering

Ook bij domicilies herken je dit verhaal.  Sinds de invoering van de Europese incasso’s in 2014 dien je dit rechtstreeks te melden aan uw schuldeiser of leverancier. Een automatische incasso stopzetten kan niet meer via uw bank. Maar doordat de Belgische Wetgeving een elektronische handtekening gelijkstelt aan een handgeschreven is er licht aan het einde van de tunnel.

Het opstellen van de brief is gratis en word je aangeleverd via de website. Wil je hem ook rechtstreeks laten verzenden, dan betaal je een klein forfait. Dus wacht niet langer als het in je achterhoofd knaagt dat er nog een paar domiliciëringen lopend zijn waar je liever zou willen vanaf zijn!

Thomas Verhoef

Plaats reactie

domiciliring-opzeggen-maak-het-jezelf-gemakkelijk