Scroll to top

Top

Geen reacties

De Code_n tech start-up wedstrijd

Gepost op 18/11/2014
Doe mee aan de Code_n tech start-up wedstrijd

We werden recentelijk gecontacteerd door Code_n, een relatief nieuw initiatief dat een – zo zeggen ze het zelf – ‘ecosysteem ontwikkelt dat focust op het samenbrengen van digitale pioniers en het ontwikkelen van nieuwe digitale business modellen’.

Code_n is ervan overtuigd dat nieuwe ideeën ontstaan door het samenbrengen van mensen die bereid zijn om out of the box te denken en out of the box actie durven ondernemen. Dit faciliteren ze In de praktijk door jonge innovators samen te brengen met ervaren en succesvolle ondernemers onder de noemer Code_n Connect. Een beetje zoals verschillende matchmaking platformen out there.

Om nieuwe en innovatieve ideeën en business modellen te ontwikkelen, organiseren ze verschillende events. Eén, en meteen ook het grootste, wordt binnenkort georganiseerd. Misschien ook wel voor de start-ups onder jullie interessant ;).

Conde_n Contest met IoT als focus

de Code_n Contest is een wedstrijd waarin verschillende start-ups het tegen elkaar opnemen. Deze internationale wedstrijd wil ambitieuze jonge ondernemers met niet conventionele ideeën aantrekken, hen samenbrengen, om uiteindelijk veelbelovende start-ups te creëren. De wedstrijd bestaat uit een aantal fases.

Code_n

Dit jaar focust de wedstrijd zich op start-ups rond Internet of Things (IoT). En meer specifiek op vier onderdelen hiervan:

  • digital life
  • industry 4.0
  • future mobility
  • smart city

Meer informatie rond deze thema’s vind je hier

De prijzenpot

De ‘eerste’ vijftig start-ups die door de jury geselecteerd worden mogen sowieso al mee naar de mega IT beurs CeBit (zie filmpje hieronder), waar ze hun start-up rond één van de vier onderdelen mogen presenteren aan het grote publiek. Op deze beurs wordt ook de winnende start-up gekozen die naar huis gaat met een award en 30.000 Euro harde cash. Een bedrag dat naar Europese standaarden toch niet mis is ;).


Ben jij zo’n gemotiveerde jonge ondernemer of heb je eventueel al een start-up crew bij elkaar, doe dan zeker mee en wie weet ga jij wel lopen met de hoofdprijs. Registreren kan hier.

Good luck!

Ludwig

Plaats reactie

de-code-n-tech-start-up-wedstrijd