Scroll to top

Top

Geen reacties

Deze top apps zijn deze week gratis !

Gepost op 07/02/2015
Deze top apps zijn deze week gratis !

De meeste apps kan je gratis downloaden, maar de beste app blijven dikwijls betalend. De prijzen variëren tussen 99 cent en 999 dollar(!). Je hebt ook tal van apps waarbij je een gratis versie kan downloaden maar je voor extra toepassingen moet betalen. Van tijd tot tijd beslissen bedrijven om betalende apps, gratis te maken. Hieronder de apps die deze week niet langer betalend zijn!

Google Earth Pro van 399 dollar naar gratis

CaptureIedereen heeft al eens Google Earth gebruikt, je kan er op een dynamische manier steden of landschappen bekijken. Er was ook een betalende Google Earth Pro versie beschikbaar, deze wordt veel voor professionele doeleinden gebruikt maar kan voor iedereen handig zijn.

Wat heeft de Google Earth Pro versie meer?

  • Hoge resolutie beeld- printen aan 4,800 * 3,200 pixels
  • Excel files importeren – laad een adressenlijst en je zal direct zien waar iedereen woont
  • Maak films – film je virtuele tour en exporteer deze naar andere programma’s (bv. Windows Media)
  • Berekeningen – Bereken je perceel  met de beschikbare meetinstrumenten, zelfs 3D metingen (zeer handig voor architecten)

Om over deze versie te beschikken moet je op deze link klikken, het bestand downloaden en opstarten. Als er een login gevraagd wordt, je e-mail adres invoegen en als wachtwoord: GEPFREE.

Teken app Paper van 60 dollar naar gratis

Capture

Paper werd in 2012 door Apple verkozen als app van het jaar ( en jammer genoeg nog altijd enkel beschikbaar op iOS). Paper is een app waarmee je foto’s of andere documenten kan bewerken of zelf heel gemakkelijk een tekening of schets kan maken. Heb een idee voor een nieuw product, wil je iets aanduiden op een plattegrond of foto, of wil je gewoon een idee visueel uitwerken? Met Paper gaat het allemaal heel gemakkelijk! Het is de ultieme app voor de creatieve geesten!

Er zijn tal van gratis apps op het internet, maar het is toch heel leuk dat deze, voordien zeer dure apps, nu voor iedereen beschikbaar zijn!

Stay Tech’d!

Antoine Smets

Plaats reactie

deze-top-apps-zijn-deze-week-gratis