Scroll to top

Top

1 reactie

Transformeer je iPhone in stroomstootwapen, zakmes en selfiemaker!

Gepost op 02/09/2014
Transformeer je iPhone in stroomstootwapen, zakmes en selfiemaker!

De Yellow Jacket case beschermt niet enkel je iPhone….

YellowJacket

Deze case beschermt je iPhone maar ook je eigen veiligheid. Er zit namelijk een echt stroomstoot pistool in verwerkt van meer dan 650.000 volt. Seth Froom heeft deze case ontworpen na een homejacking. Om zijn idee naar de markt te brengen heeft hij een crowdfunding campagne opgezet die meer dan 100.000 Dollar heeft opgeleverd. Met deze investeringen heeft hij het bedrijf Yellow Jacket opgestart, waar je nu voor 100 Dollar je stroomstootcase kan kopen!

Maak van je iPhone een new school zakmes!

taskone

Je smartphone is al een multifunctioneel toestel maar de TaskOne case gaat nog een pak verder. Deze case is voor de avonturiers onder ons, die altijd een Zwitsers zakmes bij willen hebben. Voor de minder avontuurlijk aangelegde kampeerders is er altijd de ingebouwde flessenopener die van pas kan komen ;).

Maak perfecte Selfies met deze iPhone case

Casecam

Casecam is een nieuw project op de crowdfunding website Kickstarter. Het product dat ze willen ontwikkelen is een eenvoudige iPhone case met een klein spiegeltje in verwerkt. Deze uitklapbare spiegel is zo gemonteerd dat de camera het spiegelbeeld fotografeert. Met de applicatie van Casecam kan je dan een andere smartphone verbinden waardoor je dan op afstand mooie groepsfoto’s kan maken. Hieronder een video waar je kan zien hoe het werkt.

Heb je nog voorbeelden van originele iPhone cases? Laat dan zeker een reactie na!

 

Stay Tech’d!

Antoine Smets

Reacties

  1. Frank

    Casecam is een mega idee. Lijkt alleen dat je er geen Landscape maar alleen portret foto’s mee kan maken en dat is wel jammer voor een speciale selfie hoes

Plaats reactie

transformeer-je-iphone-in-stroomstootwapen-zakmes-en-selfiemaker