Scroll to top

Top

Geen reacties

Deze bedrijven verdedigen onze driekleur | Unbound 2019

Gepost op 14/07/2019
Deze bedrijven verdedigen onze driekleur | Unbound 2019

Volgende week wordt Londen omgetoverd tot het podium voor een grootschalige innovatieconferentie. Meer dan 5000 jonge bedrijven, investeerders en gevestigde waarden in de bedrijfswereld verzamelen om met elkaar in gesprek te gaan en te zoeken naar samenwerkingsmogelijkheden.

Onze driekleur wordt verdedigd door zeven bedrijven die tijdens de tweedaagse show hun services en producten aan de man zullen brengen. De delegatie wordt mogelijk gemaakt door het FIT (Flanders Investment & Trade), een organisatie die als doelstelling heeft om de Vlaamse economie in het buitenland te representeren.

Arkane

Arkane is een bedrijf dat een virtuele portefeuille bouwt om digitale activa te bewaren zoals cryptomunten. Ontwikkelaars kunnen van de Arkane software gebruik maken als bouwblok voor het connecteren van blockchain en applicatie ontwikkeling.

Pieter Paul Guide

Deze digitale gids maakt het bezoeken van een museum of galerie een pak eenvoudiger. Zo kan je met de app, voor iOS en Android, eenvoudig culturele evenementen terugvinden, en blijf je geïnformeerd over je favoriete kunstenaar of kunstwerk. Het bedrijf achter de app wil de wondere kunstwereld toegankelijker maken voor zowel leken als kenners door technologie in te zetten.

Contento

Dit jonge bedrijf uit Antwerpen heeft een oplossing ontwikkeld die KMO’s helpt met het uitbouwen van een sterke aanwezigheid op social media. Dit zonder dat KMO ondernemers dure consultants of agentschappen moeten betalen, er zelf veel tijd moeten insteken of zelf over de kennis beschikken. Op die manier wil Contento KMO’s ondersteunen met de broodnodige digitale transformatie.

My SmartBottle

Een slimme drinkbus die je helpt om je dagelijkse waterinname in de gaten te houden, dat is in essentie wat het jonge technologiebedrijf met de My Smartbottle ontwikkelde. Heel wat volwassenen drinken namelijk te weinig water, en dat kan heel wat negatieve bijwerkingen hebben zoals vermoeidheid, verminderde concentratie en zelfs blessures. De slimme drinkbus maakt daar komaf mee met een slim notificatiesysteem.

Pixelvision

Pixelvision is een technologie bedrijf dat computer vision software op de markt brengt. Door computers te trainen om bepaalde objecten te herkennen kunnen vervolgens bepaalde acties genomen worden. Bedrijven kunnen gebruik maken van de software om de hopen data die ze hebben om te zetten in concrete en toegevoegde output.

Zensor

Deze firma ontwikkelde een technologie die het eenvoudig maakt voor bedrijven om bepaalde activa, zoals machines, op een continue manier in de gaten te houden. Dankzij een continue montoring, weten deze bedrijven wanneer bepaalde apparaten aan een herstelling of vervanging toe zijn. Daardoor worden bepaalde risico’s en onnodige kosten vermeden.

BrighterBins

Slimmer omgaan met afval is hot en trending en daar speelt BrighterBins slim op in. Dankzij een technologie die aangeeft wanneer een publieke vuilnisbak bijna vol is, wil dit bedrijf het ophalen van afval een pak efficiënter maken.

Ludwig

Plaats reactie

deze-bedrijven-verdedigen-onze-driekleur-unbound-2019