Scroll to top

Top

Geen reacties

De Watch GT 2 | Vooruit met de tijd

Gepost op 20/09/2019
De Watch GT 2 | Vooruit met de tijd

In de marge van ons artikel over de Mate 30 lijn, vermeldden we eveneens dat Huawei tijdens het evenement in München ook een nieuwe smartwatch heeft gelanceerd.

Na de Watch GT 2 nu reeds een dag aan de pols te hebben, kunnen we met vertrouwen vertellen dat het zeker een stap in de goeie richting is. Meer nog, de GT 2 is op een aantal punten zijn tijd en zijn concurrenten voor. Hieronder een overzicht.

TL;DR: De Watch GT 2 is een meer dan complete smartwatch die efficiëntie, knappe prestaties en gebruiksvriendelijkheid combineert. Je kan de 42mm versie kopen voor 229 Euro en de 46mm voor 249 Euro.

De batterijlevensduur van de Watch GT 2

Als we dan toch met de deur in huis moeten vallen…De batterijlevensduur van de Huawei smartwatch is waanzinnig goed. Onder normale omstandigheden kan je niet minder dan twee weken verder met een volledig opgeladen accu. Deze cijfers zijn geldig voor de 46mm versie.

De GT 2 slaagt erin dergelijke prestaties neer te zetten dankzij de door A.I. aangedreven Kirin A1-chipset en een ultralaag stroomverbruik. Ook goed om te weten dat je daarom niet aan performantie moet inboeten door de watch bijvoorbeeld in slaapmodus te plaatsen.

Een scherm en design om U tegen te zeggen

De GT 2 gaat eveneens als eerste over de finishlijn als het gaat over het scherm en de ondersteunende technologie. Veel lof geven we aan de helderheid en de precisie van de AMOLED display. De klassiekere LCD-schermen delven het onderspit op gelijk welke dag.

De verdunning van de GT 2 zorgt ervoor dat het scherm ook beter tot zijn recht komt, zonder dat het overkill is. Met zijn 46mm is de GT2 zeker niet klein, maar het dunnere design garandeert dat de smartwatch op geen enkel moment bulky of lomp oogt.

Sporten in het hart en gezondheid in het achterhoofd

De GT 2 laat toe om niet minder dan 15 sportvormen bij te houden die ongeveer 190 gegevens capteren. Die gigantische hoeveelheid aan data kan vervolgens ingezet worden om professionele analyses te maken die toelaten om je trainingsritme en -structuur verder te verfijnen.

Dankzij de gezondheidsfuncties kan je met GT 2 eveneens zeer accuraat en consistent je hartslag bijhouden, je slaap monitoren en je stresslevels onder controle houden.

Ludwig

Plaats reactie

de-watch-gt-2-vooruit-met-de-tijd