Scroll to top

Top

Geen reacties

De ultieme cinema ervaring bij jou thuis | Review van de LG 4K Cinebeam

Gepost op 12/03/2020
De ultieme cinema ervaring bij jou thuis | Review van de LG 4K Cinebeam

Tegenwoordig gaan er meer en meer mensen naar de cinema en wordt dit aanzien als een leuk avondje uit. De zaal, de ontspannen omgeving, de snacks en natuurlijk ook de film zorgen voor een hele leuke avond. Echter heb ik de ultieme cinema ervaring bij mij thuis kunnen creëren en dit was allemaal dankzij de nieuwe 4K Cinebeam van LG. Ik wil dan ook graag deze ervaring met jullie delen.

Design

Al vele jaren staat LG bekend voor het creëren van een strak en innovatief design. Ook nu hebben ze bij de projectors opnieuw gedacht aan het design ervan. Wat mij onmiddelijk opviel bij het openen van de doos was de witte kleur waarmee de Cinebeam uitgerust was. Dit zorgt voor een design dat geschikt is in elk interieur. De Cinebeam is ook zodanig uitgerust dat hij gemonteerd kan worden aan het plafond. Het beeld wordt automatisch gedraaid.

Bioscoop bij jou thuis

De LG 4K Cinebeam beschikt over verschillende innovatieve technieken die het mogelijk maken om de ultieme cinema ervaring bij jou thuis te creëren. De Cinebeam laat toe om een 140 inch projectie te creëren en toch nog de 4K kwaliteit te behouden. De Cinebeam is zeer gebruiksvriendelijk en laat een vlotte aansluiting toe zodat een avondje bingewatchen snel gebeurd is. Ook het geluid is optimaal en er is zelfs een mogelijkheid om de Cinebeam aan te sluiten op verschillende Bluetooth apparaten, indien je bijvoorbeeld een 360° audio ervaring wilt creëren.

Conclusie

De LG 4K Cinebeam maakt het mogelijk om een fantastische cinema ervaring bij jou thuis te creëren. De projector kan makelijk verbonden worden met jouw pc om zo ook Youtube, Netflix en andere diensten te streamen. De beamer is ook uitgerust met Google Assistant en LG ThinQ wat het mogelijk maakt om hem op afstand te bedienen. Voor mij is de LG Cinebeam een top projector die zeker een plaats verdient in elke huiskamer.

Dylan Calluy

Plaats reactie

de-ultieme-cinema-ervaring-bij-jou-thuis-review-van-de-lg-4k-cinebeam