Scroll to top

Top

Geen reacties

De Twelvesouth AirFly | Draadloos inflight entertainment op het vliegtuig

Gepost op 06/01/2019
De Twelvesouth AirFly | Draadloos inflight entertainment op het vliegtuig

Je kocht een fantastische draadloze bluetooth noice canceling hoofdtelefoon om ongestoord het vliegtuig te kunnen nemen. Geen vuiltje aan de lucht tot op het moment dat je effectief de headphones wil gebruiken voor het entertainment systeem op de vlucht…

Die dingen zijn natuurlijk niet met bluetooth uitgerust. Én natuurlijk heb je dat verdomde 2,5 inch naar 3,5 inch kabeltje niet bij. Want laat ons eerlijk zijn, wanneer heb je dat ook nodig. Dan uiteindelijk toch een steward vragen om een setje ultra slechte airline gesponsorde oortjes, veel zit er niet op. Dat dachten wij ook, tot we recentelijk de Twelvesouth AirFly dongle ontdekten.

Inflight entertainment + AirFly = Een match made in heaven

Twelvesouth zal sommigen onder jullie bekend in de oren klinken. Het bedrijf uit de Verenigde Staten maakt uitsluitend accessoires voor Apple.  Hun bekendste product is zonder enige twijfel de BookBook voor de iPhone. Een bijna iconisch product dat wereldwijde populariteit geniet.

Nu probeert het opnieuw een hitje te scoren met de AirFly; Een klein hebbeding met het uiterlijk van een doordeweekse Micro SD kaart lezer. De compacte en lichte vorm zorgt ervoor dat het bijgeleverde kabeltje volstaat om het gewicht te dragen, zoals je ook op de foto kan zien.

Het apparaatje trekt voldoende stroom binnen via het kabeltje en moet bijgevolg nooit opgeladen worden. Alweer een apparaat minder om op te laden voor je op reis vertrekt. Iets waar weinig mensen neen zullen tegen zeggen. Hoe het werkt? Wel door gedurende 10 seconden op het ronde ’12’ knopje te drukken, activeer je bluetooth op het apparaatje. Vervolgens plaats je de headphones in bluetooth modus, waarna de koppeling met de AirFly bevestigd wordt door een fel wit licht.

En daarmee is de kous af. Nu kan je gelijk welke serie, film of podcast afspelen op het inflight entertainment systeem en tegelijkertijd van superieure geluidskwaliteit genieten. Een kleine tech travel hack voor de liefhebbers! Via deze link kan je de Twelvesouth AirFly voor 45 Euro scoren op Amazon Duitsland. Alvast veel draadloos luistergenot op de volgende vlucht en denk eens aan ons als je de jaloerse blikken ziet van je medepassagier.

Meet AirFly from Twelve South from twelvesouth on Vimeo.

Ludwig

Plaats reactie

de-twelvesouth-airfly-draadloos-inflight-entertainment-op-het-vliegtuig