Scroll to top

Top

Geen reacties

De twee nieuwste (gratis) foto applicaties

Gepost op 18/04/2015
De twee nieuwste (gratis) foto applicaties

Er bestaan duizenden apps om goede foto’s te maken. Instagram is hierbij de bekendste. Daarnaast heb je nog vele apps met speciale filters en effecten zoals Lensical, Popkick (enkel voor iOS) of PicLab. Ontdek hierbij de laatste twee coolste applicaties!

Flashgap, uitkijken naar het fotoalbum van gisteren!

Het idee bij Flashgap is heel eenvoudig. Je maakt een album aan voor bijvoorbeeld een feestje met vrienden. Iedereen kan foto’s nemen die direct verdwijnen en worden opgeslagen in het gedeelde album. De volgende dag wordt het album op een bepaald tijdstip vrijgegeven. Leuk hierbij is dat iedereen op hetzelfde ogenblik de foto’s zal ontdekken. Flashgap is gratis voor iOS en Android.

Met Incubate stuur je foto’s naar de toekomst

Incubate is een applicatie waarbij je op een zeer gemakkelijke manier foto’s naar de toekomst kan sturen. Zo kan een grootvader een video of foto maken waarbij hij zijn kleinkind gelukkige verjaardag wenst. Deze foto zou dan pas 10 jaar later gestuurd worden, op de exacte datum van de verjaardag, wanneer de grootvader het zelf misschien niet meer kan doen. Een andere toepassing is een foto van het afstudeerfeestje dat een paar jaar later verstuurd wordt naar alle aanwezigen. En zo bestaan er tal van toepassingen waarbij het leuk kan zijn om een foto jaren nadat ze genomen is toegestuurd te krijgen. Deze applicatie is enkel beschikbaar op iOS maar binnenkort ook op Android.

Stay Tech’d!

Antoine Smets

Plaats reactie

de-twee-nieuwste-gratis-foto-applicaties