Scroll to top

Top

Geen reacties

De Technologium messenger | Win technologisch advies in via onze nieuwe chat

Gepost op 09/01/2019
De Technologium messenger | Win technologisch advies in via onze nieuwe chat

De laatste maanden krijgen we meer en meer berichten binnen via de Messenger op onze Facebook pagina. Technobot draait daar reeds overuren (met om en bij de 1000 dagelijkse gebruikers) maar gelukkig is de motivatie en drive er om jullie nog meer en nog beter te helpen.

Technobot

Technobot

We geloven bij Technologium enorm in chat en de vele nieuwe deuren die dat opent om de conversatie verder aan te gaan met onze bezoekers. En alhoewel sommige lezers zaken zoals ‘Hoi me heus is kapot’ of ‘Ja kijk abcdefghijklmopurstuvwxjz’ proberen duidelijk te maken in het gesprek met Technobot, zien we toch dat er drie grote trends zijn in het gebruik:

  1. Op zoek gaan naar specifieke informatie over een bepaald onderwerp
  2. Inschrijven om gepersonaliseerd chat nieuws te ontvangen
  3. Even kijken welke technologie deals Technobot gevonden heeft

Chat

Op zich allemaal heel relevante elementen die nauw aansluiten bij het nieuwsluik van Technologium, echter willen we het graag wat verder personaliseren en ons adviesluik uitbouwen.

De volgende stap | Technochat

Met Technologium hebben we de ambitie om naast het verstrekken van algemeen nieuws over de technologie industrie, ook zo gepersonaliseerd mogelijk advies te verlenen aan onze gebruikers. Om dit te bewerkstelligen, bouwden we in Technobot reeds een persoonlijke chatfunctie in waardoor de gebruiker van de bot een live-gesprek kunnen aangaan met onze technologie experts.

Dit gesprek kan gaan over het helpen kiezen van een nieuwe smartphone op basis van iemand zijn profiel of over het nauwkeuriger uitleggen van een technologisch begrip zoals Big Data of Machine Learning. Deze toepassing ligt perfect in lijn met de ‘technologie begrijpbaar maken voor iedereen’ insteek waarmee we in 2014 Technologium opzetten. Een missie die we sindsdien nooit uit het oog verloren.

Chat

Omdat we deze ‘advies’ rol nu graag wat verder in het licht willen stellen, kan je vanaf nu dus rechtstreeks in gesprek gaan met ons via de Messenger chat op de Technologium website. Je zal zien dat er op onze homepagina rechtsonder een Messenger icoontje staat. Door daarop te klikken kan je direct beginnen chatten met ons. De chat moeten we hier en daar technisch nog wat bijschaven, maar we laten graag al de eerste versie op jullie los.

Zoals immer, willen we Technologium verder uitbouwen op basis van de feedback van onze community. Als jullie dus bepaalde tips hebben voor de chatfunctie, als er zaken zijn die jullie graag anders willen zien, of wat dan ook, Laat het dan zeker weten. Dat kan via email, maar nu dus ook via chat. Gewoon even surfen naar www.technologium.be

Ludwig

Plaats reactie

de-technologium-messenger-win-technologisch-advies-in-via-onze-nieuwe-chat