Scroll to top

Top

Geen reacties

De techgadgets voor miljonairs

Gepost op 28/02/2015
De techgadgets voor miljonairs

De heel rijken der aarde houden ook van technologie, maar voor hen mag het allemaal nét iets extravaganter, exclusiever en duurder zijn. Hierbij een selectie van de nieuwste tech gadgets voor degenen onder ons die nog wat geld op overschot hebben

Capture

De Lamborghini smartphone – 6000 dollar

Als je toch al zo veel geld op tafel hebt gelegd voor een Lamborghini kunnen er toch nog een paar duizenden euro’s af voor een exclusieve smartphone? Dit is waarschijnlijk de redenering die de zoon van de legendarische oprichter Ferrucio Lambhorgini moet hebben gehad. Met zijn eigen bedrijf, Tonino Lamborghini,  bouwt hij een luxemerk rond het autobedrijf op. Deze 88 Tauri is met de hand gemaakt en draait op Android. De smartphone is omgeven door een lederen cover en je kraagt er gratis een exclusieve koptelefoon bij. De technische specificaties van de telefoon verantwoorden de hoge prijs niet; een intern geheugen van 64 GB, 2 camera’s van respectievelijk 8- en 20 megpixels en een 5 inch full HD scherm. Er worden hiervan maar 2000 gemaakt

 

De duurste televisie – 260.000 dollar

Samsung heeft op de CES technologie beurs een prototype getoond van een gigantische televisie (105 inch), met een zeer hoge resolutie ( UHDTV) en dat zichzelf kan buigen. Als je al tevreden bent met een “gewoon” plat scherm, dan zal je met ongeveer 120.000 dollar toekomen. Deze televisie wordt in 2015 op de markt verwacht.

theverge.com

De meest exclusieve koptelefoon – de Sennheiser Orpheus HE90 – 16.000 dollar

Er zijn er maar 300 van deze Sennheiser koptelefoons beschikbaar ter wereld, waardoor je ze enkel nog tweedehands kan verkrijgen. De prijs kan gemakkelijk to 30.000 dollar oplopen op Ebay. Deze werden met de hand gemaakt en bevatten goud voor technische redenen. Zoals je op de foto kan zien krijg je bij de koptelefoon een versterker. De twee te samen zouden de beste geluidervaring geven, met zeer heledere en gedetailleerde tonon.

 

Capture

Er zijn nog tal van exclusieve tech gadgets; het leuke voor de “gewone” consument is dat over tijd deze technologiën betaalbaarder worden, zodat iedereen ervan kan genieten!

Stay Tech’d!

 

Antoine Smets

Plaats reactie

de-techgadgets-voor-miljonairs