Scroll to top

Top

Geen reacties

De populairste apps van 2014 volgens Google - Technologium

Gepost op 13/12/2014
De populairste apps van 2014 volgens Google

Het einde van het jaar nadert en dan is het weer tijd voor de “populairste ….van het jaar” lijstjes! Hierbij een beknopt overzicht van de populairste apps van 2014!

De populairste app per categorie

  • Onderwijs: Met Duolingo kan je gratis en zeer gemakkelijk een nieuwe taal leren, dankzij ondermeer een gamification aspect. Er is ook de mogelijkheid om teksten te laten vertalen, waarbij de gebruikers onderling de kwaliteit van de vertalingen nakijken. Zo gebruiken bekende nieuwsplatformen zoals CNN en BuzzFeed de Duolingo community om hun artikels te vertalen.
  • Muziek: Niet Spotify of Deezer, maar Pandora is de populairste muziekapp in 2014. Deze applicatie is niet erg bekend in België, omdat er nog geen licentie voor ons land is. Hopelijk brengt 2015 daar verandering in! Pandora is een muziek streaming dienst, waarbij je zeer gemakkelijk nieuwe artiesten kan ontdekken.
  • Sociaal: De Facebook app, geen verdere uitleg bij nodig veronderstellen we 😉
  • Fitness: De bij ons minder bekende MyFitnessPal is de populairste fitness app in 2014. Deze app is een gratis caloriemeter. MyFitnessPal beschikt over een gigantische database met meer dan 4 miljoen etenswaren en hun calorieën. Dankzij deze app zouden er al duizenden mensen gewicht verloren zijn door gezondere eetgewoontes aan te leren.
  • Entertainment: Het zal jullie niet verbazen dat Netflix in deze categorie op de eerste plaats staat. De series en film streaming dienst heeft dit jaar zijn opwachting gemaakt in België. Voor de serieliefhebbers onder ons, sinds gisteren kan je er de nieuwe serie over Marco Polo bekijken.
  • Fotografie: niet Instagram maar Flipagram is hier de winnaar! En ook onze persoonlijke favoriet, deze app brengt je foto’s tot leven. Je kan met Flipagram zeer gemakkelijk een korte film maken door foto’s aan elkaar te plakken en dan nog muziek aan toevoegen. Zeker de moeite om eens te proberen!
  • Reizen: Hier is er geen verrassing want het is opnieuw Tripadvisor die met de pluimen gaat lopen. De applicatie helpt je om de perfecte reis te boeken op bais van de reviews die de gebruikers over hotels, restaurants etc posten. Een onmisbare app voor iedereen die graag reist.

Heb jij nog weet van andere categorieën die we zeker moeten toevoegen? Laat dan zeker iets weten!

Stay Tech’d!

Antoine Smets

Plaats reactie

de-populairste-apps-van-2014-volgens-google-technologium