Scroll to top

Top

Geen reacties

De nieuwe Apple Force Touch tafels

Gepost op 15/11/2015
De nieuwe Apple Force Touch tafels

We kennen Apple als een innovatief bedrijf dat er keer op keer in slaagt om vriend en vijand  te verrassen met nieuwe coole tech hoogstandjes of ingenieuze nieuwe technologieën.

Los van de officiële lanceringen, werkt Apple als bedrijf ook constant aan het verbeteren van de winkelervaring voor bezoekers van de Apple Stores. Het is immers dikwijls zo dat de impulsen in het verkooppunt de consument juist wel of juist niet over de streep krijgen.

De Force touch tafels in de Apple Stores

Om die winkelervaring te verbeteren, en dan met name de forcetouch technologie van de nieuwe generatie iPhones, installeerde de Amerikaanse techreus Force Touch tafels in twee Apple Stores. Deze tafels moeten de technologie ervaring op de iPhone 6S en 6S Plus nog net de stapje verder drijven.

Hoe werkt het

Zoals je kan zien in de video, zijn er een achttal iPhones bevestigd op de tafels. Hoe harder je duwt op het iPhone scherm, des te sterker de deining op de tafels. Alsook afhankelijk van waar je het iPhone scherm aanraakt, is de deining ergens anders op de tafel zichtbaar.

Een commerciële innovatie die het effect van de Force Touch technologie beter aan te voelen maakt. Slim gezien van de Apple marketers. Spijtig wel dat er geen één van de tien Apple geniuses kon uitleggen hoe de technologie juist werkt. Als er tech geeks over de vloer komen, dan zouden ze toch op deze vraag moeten voorbereid zijn ;).

David Laloum

Plaats reactie

de-nieuwe-apple-force-touch-tafels