Scroll to top

Top

Geen reacties

De nieuwe Chinese reus Xiaomi wil niet enkel smartphones verkopen

Gepost op 04/04/2015
De nieuwe Chinese reus Xiaomi wil niet enkel smartphones verkopen

Het Chinese bedrijf Xiaomi bestaat nog maar vijf jaar maar is niet meer weg te denken uit de smartphone wereld. Sinds 2014 is Xiaomi de grootste smartphone verkoper in China. Om hun vijfjarig bestaan te vieren hebben ze tal van nieuwe producten gelanceerd en niet enkel smartphones.

De MI TV 2 – een groot (55 inch) 4K smart televisie

De  4K (ultra hoge resolutie) televisie zal ongeveer 730 euro kosten. Aan deze prijs bevindt de MI TV 2 zich in de hogere prijsklasse maar je krijgt veel voor je geld. Zo wordt er een heel geluidsinstallatie bijgeleverd om een complete kijkervaring aan te bieden.

Schermafbeelding 2015-04-04 om 18.35.44

 

De Xiaomi Redmi 2A

Schermafbeelding 2015-04-04 om 18.48.35

Dit is één van de goedkoopste smartphones op de markt. Voor 90 euro krijg je een smartphone met een geheugen van 8 GB, een camera van 8 megapixels en een deftige batterij. Deze smartphone wordt op 8 april in China gelanceerd en hopenlijk binnenkort ook in Europa.

MiSmartScale, de goedkoopste slimme weegschaal

Xiaomi heeft een slimme weegschaal op de markt gebracht. Deze stuurt al jou gegevens met Bleutooth door naar je Android of iOS smartphone. De Mi Fit app houdt de evolutie van je gewicht bij en berekent je BMI (Boddy Mass index) . Deze slimme weegschaal zal voor ongeveer 15 euro verkocht worden.

Schermafbeelding 2015-04-04 om 18.40.11

Xiaomi Mi Power strip – een handige stekkerdoos

Innovatie kan op alles toegepast worden, ook op bijvoorbeeld een stekkerdoos. De Xiaomi Mi Power strip laat je toe om direct via een USB kabel je toestellen op te laden.

Schermafbeelding 2015-04-04 om 18.35.05

Xiaomi is zeker een bedrijf om in de hoogte te houden. Momenteel ligt hun focus duidelijk op de Chinese markt maar het is een kwestie van tijd voordat ze ook Europa met hun producten overspoelen.

Stay tech’d!

 

 

 

Antoine Smets

Plaats reactie

de-nieuwe-chinese-reus-xiaomi-wil-niet-enkel-smartphones-verkopen