Scroll to top

Top

Geen reacties

De killer Huawei Watch voor MWC15

Gepost op 01/03/2015
De killer Huawei Watch voor MWC15

Het is bijna zover, Mobile Word Congress 2015 start officieel op maandag. Zoals we in een vorig artikel al kort aanhaalden, ‘lekken’ er hier en daar toch een aantal premières nog voor de hoogmis effectief aanvangt. Naast wat geruchten over de nieuwe Samsung Galaxy S6, de opvolger van de Sony Xperia Z3 en de verwachte  HTC One M9, lijkt ook Huawei op deze manier in het daglicht te komen….al is het misschien wat concreter dan bij de andere.

Huawei watch

De luchthaven van Barcelona (El Prat) is de plaats waar al de internationale journalisten landen voor MWC 2015. Om de tech vibe daar reeds te doen starten, versieren een aantal technologie merken de vele billboards op de El Prat terminal. Eentje daarvan pronkte gisteren met een reclamebeeld van de Huawei watch. Bedoeld of niet bedoeld, dat blijft natuurlijk een beetje de vraag. Wel is het zo dat er gisteren ook al een aantal reclamevideo’s online stonden die intussen wel al weer verwijderd zijn (toch hebben we er eentje kunnen bemachtigen ;).

We kunnen reeds met zekerheid zeggen dat de Huawei smartwatch een echte killer zal worden. De looks van de device zien er alvast top uit. Wat ons betreft is Huawei er als eerste in geslaagd om de juiste match te vinden tussen de esthetiek van een luxe analoog uurwerk en de functionaliteiten van een smartwatch.

Verwacht binnenkort veel meer informatie van onze kant over dit nieuwe pareltje. We hebben immers een bezoek gepland bij Huawei en deze watch zal zeker ook aan bod komen ;).

Ludwig

Plaats reactie

de-killer-huawei-watch-voor-mwc15