Scroll to top

Top

1 reactie

De JLAB Flex | Looks en brains in een hoofdtelefoon

Gepost op 04/11/2016
De JLAB Flex | Looks en brains in een hoofdtelefoon

Met de eindejaarsperiode in aantocht start voor veel mensen ook terug de zoektocht naar het perfecte cadeau! Gemakkelijker gezegd dan gedaan. Dat juiste geschenk mag meestal niet te duur zijn, moet goed aansluiten bij iemand zijn interesses en liefst ook nog de nodige portie WOW bij ontvangst loskrijgen.

Technologium to the rescue, alvast voor iedereen die op zoek is naar een cadeau voor technologielovers! Vandaag staat een geschenk voor audiofielen op het menu.

JLAB

In de Verenigde Staten reeds sinds 2005 actief op de consumenten technologie markt. Tijdens de beginjaren focuste het merk op persoonlijke audiotechnologie voor sporters en atleten. Al snel kwam ook de interesse van het ruimere publiek, dus besliste de Californische (SoCal voor de kenners) tech startup om in te spelen op die behoefte.

Alle producten van Team JLAB blijven trouw aan de roots! Ze vertegenwoordigen een actieve, energieke en relaxte lifestyle. Hun flagship hoofdtelefoon – de Flex – is hier geen uitzondering op. En jawel dat beestje hebben wij hier bij ons.

Geluidsisolerend, draadloos en très comfy

De Flex is de aanvoerder van de audio roede bij JLAB. En om meteen met de deur in huis te vallen, Team Technologium is aangenaam verrast.

De looks

De Flex heeft een moderne high-tech look. Tijdens de paar dagen intensief gebruik, hebben reeds een aantal mensen mij gevraagd naar het merk, de prijs en waar ze de Flex kunnen kopen. De hoofdtelefoon is ook opplooibaar, zeker en vast een meerwaarde voor de digitale nomaden die iets handzaam nodig hebben.

De vorm van de oorschelpen is niet alledaags. In plaats van een normale ronde formfactor, koos JLAB ervoor om de oorschelpen de vorm van een oor te geven. Dit zou de draagbaarheid ten goede komen. En we kunnen bevestigen dat de hoofdtelefoon zonder last een ganse dag gedragen kan worden.

De geluidskwaliteit

Hoe je het draait of keert, voor ons blijft de hoofdtaak van een hoofdtelefoon muziek tot leven brengen. Wat ben je met een super strak ogende headphone als de muziek flets en ondermaats klinkt. Inderdaad, niets!

En het is dikwijls ook wat afwachten met nieuwe spelers op de markt. Bedrijven zoals Sony, Bose of Audio-Technica hebben decennia lang audio R&D achter de rug. Dit onderzoek – met vallen en opstaan – zorgt er dan uiteindelijk voor dat Bose bekend staat voor zijn heerschappij in het geluidsisolatie departement, Sony de plak zwaait in diepe bassen helder door je trommelvliezen blazen en Audio-Technica de M50x tot een must-have van muziek producers maakt.

Op papier leest de Flex als een pareltje. 95% geluidsisolerend, gepatenteerde C3 (Crystal Clear Clarity) technologie en neodymium 40mm geluidsdrivers. Voeg daar nog eens het relatief zachte prijskaartje van 149 Euro aan toe, een no-brainer zou je denken.

En effectief, de Flex maakt ons gelukkig. De laaste dagen stonden Andrea Bocelli, Steve Aoki, Freddy Mercury en Metallica op ons Flex podium. Allemaal verlieten ze de Bühne met een staande ovatie en requests tot bis nummertjes!

Eentje voor onder de kerstboom?

Zonder enige twijfel! Als je op zoek bent naar een knappe hoofdtelefoon die je portefeuille niet in twee scheurt, dan is de Flex de perfecte keuze! Op de koop toe kan de gelukkige drager 30 dagen naar hartelust testen, mocht de Flex toch niet overtuigen! Gewoon terugsturen en klaar.

Hohoho…Allemaal naar de JLAB site!

Ludwig

Plaats reactie

de-jlab-flex-looks-en-brains-in-een-hoofdtelefoon