Scroll to top

Top

Geen reacties

De eerste Miracle hackathon in België

Gepost op 11/10/2015
De eerste Miracle hackathon in België op 19 en 20 oktober

Op 19 en 20 oktober organiseert Miracle de eerste League of Labels hackathon in België. Gedurende twee dagen krijgen startup teams, maar ook ondernemende individuen de kans om de toekomst van entertainment opnieuw uit te vinden.

Naast 48 uur vol fun en camaraderie, kan je ook rekenen op een goed gevulde prijzenpot! De winnaar loopt immers naar huis met 3.000 Euro, de tweede plaats is goed voor 2.000 Euro en al wat erna komt maakt kans op leuke EA games!

Focus van de Miracle hackathon

De 48 uur durende sprint focust op de creatie van entertainment. Maar nog specifieker op het creëren van betere leeftijdscategorieën voor apps. Applicaties zoals TV op aanvraag en muziek streaming diensten dienen allemaal bepaalde leeftijdsvereisten te respecteren. Het is immers zo dat niet alle informatie voor iedere leeftijd geschikt is. Denk maar aan expliciete beelden en woorden.

Echter is er vandaag nog niet meteen een standaard algoritme of data model voor handen dat dit mogelijk maakt. Dit is waar de League of Labels hackathon op focust.

Ook voor jou

Deze hackathon wil een zo breed mogelijk publiek van participanten aantrekken. Diversiteit leidt immers tot een bredere en relevantere kijk op mogelijke problemen en oplossingen. In concreto is deze hackathon iets voor jou als je een ideator, developer, designer, ingenieur of ‘super power’ bent. Met dit laatste wordt er een profiel bedoeld met gigantische hoeveelheden energie dat telkens dat stapje verder gaat dan de rest.

Praktische informatie

Interesse om mee te doen? Hou dan zeker het weekend van 19 en 20 oktober 2015 vrij! De Miracle hackathon gaat door in ‘the Prague House’, Avenue Palmerston 16 te Brussel. Meer informatie inwinnen kan nog altijd via deze link!

Ook staat er komende woensdag een webinar gepland waar de organisatoren meer informatie zullen verschaffen! Inschrijven kan hier.

Ludwig

Plaats reactie

de-eerste-miracle-hackathon-in-belgi