Scroll to top

Top

Geen reacties

De coolste Kickstarter projecten van 2015

Gepost op 25/03/2015
De coolste Kickstarter projecten van 2015

Voor degenen die het niet kennen, Kickstarter is een crowdfunding website. Als je een creatief idee hebt voor een product maar geen financiering dan is Kickstarter iets voor jou! Kickstarter brengt je namelijk in contact met je fans en toekomstige klanten. Deze bestellen het product nog voordat het effectief gemaakt is. Dankzij deze bestellingen kan de uitvinder zijn productiekosten financieren. Het vertrouwen en het lange wachten van de klant (het duurt meestal een paar maanden voordat je effectief het product in je handen hebt) wordt beloond door de lage(re) prijs.

Prynt, een polaroid smartphone case

Met de Prynt kan je zeer gemakkelijk foto’s via de cover van je smartphone afprinten. Eén foto kost ongeveer 30 cent. De bijhorende app brengt je afgeprinte foto’s zelfs tot leven, dankzij virtuele realiteit zoals je in het promotiefilmpje hieronder kan zien. De Prynt cover is compatibel met de iPhone 5 en 6 en de Samsung Galaxy S5 en S6. De kickstarter campagne loopt nog voor 12 dagen en een Prynt case kost je 99 dollar.

Switchmate maakt al je lichtschakelaars slim

Licht beneden aangelaten?Of ben je gewoon te lui om uit je zetel te stappen om je licht aan te zetten? Switchmate gaat jou leven vergamkkelijken. Dit kleine toestel en de bijhorende app laten je toe om al jou lichtschakelaars van op afstand te beheren. Dit project wordt eind deze maand op Kickstarter verwacht, wij houden je op de hoogte.

Connected Cycle, jou slimme fietspedaal

Connected Cycle is een slimme fietspedaal dat informatie verzamelt over je route, je snelheid en de calorieën die je hebt verbrand. Al deze gegevens worden dan naar de cloud gestuurd en kan je dan ook bezichtigen met de bijhorende applicatie. Het innovatieve is dat deze slimme fietspedaal overal ter wereld werkt, zijn eigen energie opwekt en een eigen internetverbinding heeft. Je hebt dus geen smartphone nodig om deze te laten werken. Deze gadget zou de komende maanden op kickstarter verschijnen, wij houden jullie op de hoogte.

Schermafbeelding 2015-02-18 om 20.07.22

Sophia, touwtje springen in de 21ste eeuw

Een beetje in dezelfde lijn als het connected cycle project, maar ditmaal met een springtouw genaamd Sophia. Dit springtouw berekend hoeveel keer je gesprongen hebt, je snelheid en de calorieën de je verbrand hebt. De bijhorende applicatie laat je ook toe om vrienden uit te dagen. De Kickstarter campagne loopt nog 9 dagen en kost 29 euro.

Schermafbeelding 2015-02-18 om 20.15.23

We verwachten nog veel meer innovatieve producten in de loop van 2015 op Kickstarter.

Stay Tech’d!

Antoine Smets

Plaats reactie

de-coolste-kickstarter-projecten-van-2015