Scroll to top

Top

Geen reacties

De coolste accesoires voor je apple watch

Gepost op 18/05/2015
De coolste accesoires voor je apple watch

De Apple Watch is nog maar net op de markt en er zijn al tal van accessoires verkrijgbaar. Wij maakten een kleine selectie van de beste en handigste accessoires.

Laad je Apple Watch op in stijl

Bij normaal gebruik gaat je Apple Watch 18 uur mee (als je voortdurend naar muziek zou luisteren zou dit nog maar 6,5 uur zijn). Je moet dus rekenen dat je waarschijnlijk iedere dag je Watch eventjes zal moeten opladen. Op de crowdfunding website Indiegogo is er een project voor een innovatieve Power Duck. Je kan er niet enkel je iPhone maar ook je Apple Watch met opladen en er zijn nog tal van andere handige snufjes zoals een extra batterij en een LED lampje. Je kan deze innovatieve Power Duck gedurende de Indiegogo campagne  bestellen voor 149 dollar. De verzendingen zouden in juli van start gaan.

Verdubbel je batterijduur met de Wipowerband

Capture d’écran 2015-05-15 à 12.26.32

De Wipowerband zou de batterijduur van je Apple Watch verdubbelen zodat je er gemakkelijk 2 dagen met zou kunnen rondlopen zonder te moeten herladen. Deze armband heeft een zeer sportieve look en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De prijs ligt tussen de 89 en 99 dollar (zonder verzendingskosten). Verzendingen zouden de komende maand beginnen.

Personaliseer je horlogeband met Casetify

Capture d’écran 2015-05-15 à 12.35.48

Apple biedt al tal van verschillende armbanden maar de keuze blijft natuurlijk beperkt. Met Casetify kan je een eigen armband laten maken. Je kan zelfs foto’s importeren van je verschillende sociale media netwerken en deze laten printen op de armband. De prijzen schommelen tussen de 60 en de 100 euro.

We verwachten nog veel meer toffe accessoires de komende maanden, wanneer de Apple Watch verder zal doorbreken. Laat ons zeker iets weten als we bepaalde toffe accessoires gemist hebben.

 

Stay Tech’d!

 

 

Antoine Smets

Plaats reactie

de-coolste-accesoires-voor-je-apple-watch