Scroll to top

Top

Geen reacties

De beste technologie cadeaus voor je vakantieliefde

Gepost op 04/08/2017
De beste technologie cadeaus voor je vakantieliefde

Tijdens de zomer wordt er nogal wat afgereisd door de Belgische jeugd. Op kamp met de jeugdbeweging, een partyvakantie in het zonnige Spanje of een roadtrip door Europa met een groep vrienden. Onafhankelijk van het concept, een vakantieliefde hoort er af en toe wel eens bij.

Eigen aan veel vakantieliefdes is de beperkte houdbaarheidsdatum. Mooie liedjes duren meestal ook niet lang. Maar het is niet omdat de crush van bepaalde duur is, dat afscheid nemen abrupt of zonder romantiek hoeft te verlopen.

Om die laatste liefdevolle blik op het gezicht van jouw zomerparel te toveren, selecteerden we met de redactie vier originele cadeaus binnen de categorie technologie bij onze vrienden van cadeaus.be. Ieder geselecteerd cadeautje past bij een bepaald type van zomerliefde 😁.

De sleutelvinder

Voor het verwarde type kozen we een coole sleutelvinder in de vorm van een rode telefoon. Dankzij jou hoeft je vakantielief nooit meer uren te zoeken naar die foutgelegde sleutels. Door simpelweg te fluiten naar zijn of haar sleutels, begint deze sleutelvinder te rinkelen. Zo kan die sleutelbos eenvoudig weg gelokaliseerd worden.

De elektrische hoofdmasseur

Voor de genieters viel ons oog op dit elektrisch hoofdmassage apparaat. Aangezien jij die massages niet langer kan geven, dient er gezocht te worden naar een alternatief. Door deze massage spin op het hoofd te plaatsen gaan de ontspannende bewegingen automatisch van start. Nu enkel nog de voetjes omhoog en de ogen toe.

De Powerbank portemonnee

Voor het altijd geconnecteerde type kan deze powerbank portemonnee misschien wel van pas komen. Nu dataroaming in Europa zo goed als tot het verleden behoort, wordt er ook tijdens de vakantie naarstig gesnapt en geinstagramd. Zo kan je vakantieliefde die romantische vakantiekiekjes zonder probleem nadien nog doorsturen.

De USB luchtverfrisser

Voor dit cadeautje hebben we niet meteen een type voor ogen. We vonden het gewoon dermate origineel dat het een plaatsje verdiende in dit lijstje. Deze USB luchtverfrisser in de vorm van een bloem verspreidt frisse luchtjes via de USB uitgang van de computer. Je kan die bijvoorbeeld vullen met jouw parfum, zo denkt je vakantieliefje altijd aan jou…


Laat ons zeker ook even weten als er nog andere originele cadeaus zijn waaraan jij denkt bij het afscheid nemen van een vakantieliefje!

Ludwig

Plaats reactie

de-beste-technologie-cadeaus-voor-je-vakantieliefde