Scroll to top

Top

Geen reacties

De Access Pack is de ultieme geek rugzak

Gepost op 27/04/2016
De Access Pack is de ultieme geek rugzak

We hebben het meestal over de technologie zelf, maar voor de nieuwe North Face rugzak maken we graag een uitzondering. De Access Pack, want zo heet deze beauty, is zonder twijfel dé ultieme geek rugzak ooit.

Voor menig tech aficionados is het op dagelijkse basis een ware uitdaging om laptop, tablet, smartphone, externe harde schijf, hoofdtelefoon en een dozijn aan kabels veilig en functioneel op te bergen en mee te nemen. Een gewone rugzak heeft absoluut niet alles in huis om onze inner geek gelukkig te maken. The North Face zag een nood, zocht naar een oplossing en kwam vervolgens met de Access Pack op de proppen.

Eject!

De North Face Access Pack heeft een aantal riemen die het super eenvoudig maken om je gadgets uit de rugzak te halen. Nodeloze pogingen om je tablet uit de rugzak te krijgen, behoren dus volledig tot het verleden. De ejector tabs – zo noemt North Face het zelf – krijgen ook een centrale plaats in de product video van de Access Pack.

Esthetiek

De rugzak ziet er ook goed uit. Het strakke schildpad design zorgt ervoor dat je er niet uitziet alsof je recht van de schoolbanken komt. De volwassen look laat je toe om de rugzak zowel voor plezier als voor business te gebruiken.

De Access Pack is wel niet meteen de goedkoopste keuze. Met een retail prijs van om en bij de 200 Euro, behoort deze zeker tot de duurdere categorie. Dit gezegd zijnde, vinden we de prijs acceptabel gegeven de functionaliteit en het coole design. Meer informatie vind je hier.

Ludwig

Plaats reactie

de-access-pack-is-de-ultieme-geek-rugzak