Scroll to top

Top

Geen reacties

De 5 ultieme gadgets om je productiviteit te verhogen!

Gepost op 09/02/2016
De 5 ultieme gadgets om je productiviteit te verhogen!

Tegenwoordig moeten we op het werk veel meer taken uitvoeren en dit in een alsmaar kortere tijdspanne. Wij selecteerden voor jou de 5 gadgets die je nodig hebt om je productiviteit te verhogen.

HidrateMe is een slimme waterfles dat je waarschuwt wanneer je moet drinken

Velen lopen van de ene vergadering naar de anderen en vergeten zorg te dragen voor hun lichaam. Iedereen weet dat water drinken belangrijk is maar tussen al die mails en telefoonoproepen vergeten we om van tijd tot tijd water te drinken. Met HidrateMe is dit verleden tijd, deze slimme fles zal namelijk beginnen oplichten wanneer het tijd is om een glas water te drinken. Er is ook een bijhorende applicatie waar je kan zien hoeveel je al gedronken hebt en hoeveel je nog moet drinken. HidrateMe heeft nu een campagne op Kickstarter lopen waar je een fles kan bestellen voor 39 dollar.

hydrate

Mouse Box is een muis met een computer in

Vele jobs vereisen nog een aparte PC voor het werk, waarbij je jou persoonlijke laptop thuis moet laten. Meestal krijg je op je werk een PC dat niet alleen zeer traag is maar ook nog een paar kilo weegt. Deze PC moet je dan naar vergaderingen en klanten meeslepen. Mouse Box biedt de oplossing aan, dit bedrijf heeft namelijk een hele PC in een muis verwerkt. De muis past bij manier van spreken in je broekzak en kan gemakkelijk aangesloten worden op een scherm of een projector via de MicroHD ingang. Het beschikt over voldoende geheugen en kan gemakkelijk op WiFi aangesloten worden. De ideale gadget voor een productieve werkdag.

ZUtA de ultieme printer

Eenmaal je over de Mouse Box beschikt kan je moeilijk een gigantische printer gebruiken. De ZUtA is een kleine robot printer zo groot als een tennisbal. De printer kan je gemakkelijk aansluiten op een smartphone of PC en kan printen op alle mogelijke papierformaten. Je kan de ZUtA nu bestellen voor 199 dollar.

Equil is de slimme pen om al je notities digitaal te maken

Ook al leven we in een digitale wereld blijven we notitieboekjes gebruiken. Het probleem is dat we vaak deze notities niet meer gebruiken of moeten overtypen. De slimme pen van Equil zal al jou notities digitaal maken. Ook zeer handig als je vaak tekeningen moet maken, bijvoorbeeld voor architecten.

De iRobot Ava 500 is de ultieme videoconference call gadget

Je hebt weer een video conference call met buitenlandse collega’s of klanten en alle ruimtes met de nodige apparatuur zijn bezet? Overtuig je baas om een iRobot Ava 500 aan te kopen en dit propleem zal zich niet meer voordoen. Deze robot beschikt over alles om een video conference call te organiseren.  Nog leuker is dat je hem overal kan meenemen.

robotHeb jij nog ideeën van gadgets dat we zeker nog in deze lijst moeten opnemen? Laat zeker een reactie achter.

 

Stay tech’d!

 

 

 

 

Antoine Smets

Plaats reactie

de-5-ultieme-gadgets-om-je-productiviteit-te-verhogen