Scroll to top

Top

Geen reacties

Crowdsourcing Week in de kijker

Gepost op 18/10/2015
Crowdsourcing Week in de  kijker

Bij Technologium kijken we reeds enige tijd met spanning uit naar de Crowdsourcing Week Europe die morgen doorgaat in Brussel. Het event is erop gericht inspirerende sprekers en bedrijfsleiders van over de hele wereld te betrekken in een uniek event waarbij de “nieuwe” economie centraal staat. Zoals we weten zijn markten in transitie en ligt de macht over productcycli niet langer enkel in handen van shareholders. Allerhande stakeholders, of het nu medewerkers of klanten zijn, bepalen mee de toekomst van organisaties.

CSW

Wat we mogen verwachten van het event

De organisatoren hebben zelf reeds bewezen iets in hun mars te hebben. Epi Ludvik Nekaj, founder en CEO van Crowdweek, heeft eigenhandig een publiciteitsagentschap uit de grond gestampt waarbij de focus volledig op het Crowdsourcing model gelegd wordt. In onze nieuwe economie zijn het niet langer diegenen met de grootste schaalvoordelen die de strijd om de consument winnen. Van bedrijven wordt in de eerste plaats gevraagd dat ze luisteren; en laat dit nu net hetgeen zijn waar Crowdsourcing precies voor staat. Het Crowdsourcing model kan ook in tal van sectoren worden toegepast. Een essentieel onderdeel van het model is dat het “data-driven” is en – mede daardoor – volledig inspeelt op de voortschrijdende digitalisering

Boeiende sprekers op de affiche

CSW

Crowdsourcing Week is een event dat heel wat hoge ogen gooit door het aantrekken van inspirerende sprekers die gerekend worden tot de “guru’s” van het moment. Op de lijst staan namen zoals Vice-premier en minister van ontwikkelingssamenwerking Alexander De Croo, Bram Vanderborght (prof. dr. Robotics aan de Vrije Universiteit brussel) en Filip Nuytemans (GM @ Uber België). Uit de namen kunnen we afleiden dat het event kan rekenen op toptalent uit de politiek, de academische wereld en de zakenwereld. Dit is tevens ook tekenend voor een zakenmodel dat gericht is op het slaan van bruggen over de verschillende maatschappelijke “zuilen” heen. Wij wonen het event bij en geven je regelmatig updates!

Plaats reactie

crowdsourcing-week-in-de-kijker