Scroll to top

Top

Geen reacties

Crowdbeamer | revolutie in de manier waarop we presentaties geven

Gepost op 03/01/2018
Crowdbeamer | revolutie in de manier waarop we presentaties geven

Velen hebben het al meegemaakt: net voor ze een presentatie willen beginnen, laat de infrastructuur het afweten. Het televisiescherm beschikt niet over de juiste aansluiting, er is geen projector ter beschikking…er zijn zoveel redenen waarom het plots mis kan gaan. De Antwerpse start-up Crowdbeamer heeft hier een innovatieve oplossing voor bedacht.

Met Crowdbeamer kijkt iedereen mee op zijn eigen scherm

Dankzij Crowbeamer kan het publiek de presentatie volgen op een eigen toestel. Maakt niet uit of het nu op een laptop, tablet of smartphone is. De presentator sluit de Crowdbeamer met behulp van een VGA- of HDMI-kabel aan op zijn laptop en de presentatie wordt vervolgens via een privaat Wi-Fi gedeeld met het publiek. Je downloadt de Crowdbeamer app en je krijgt onmiddellijk de informatie te zien.

Een ander voordeel van deze set-up is dat het publiek digitale notities kan nemen op de slides zonder toegang te moeten krijgen tot de volledige presentatie vooraf. Ook kleine aanpassingen doorvoeren een paar minuten voor de presentatie begint, is mogelijk. De presentatie wordt namelijk in real-time gedeeld met het publiek.

Crowdbeamer biedt een oplossing voor veel vakmensen

Een verkoper op de baan, een spreker op een conferentie of een sporttrainer op verplaatsing; Crowdbeamer is een geschikte oplossing om op een gemakkelijke manier presentaties te geven. Zo gebruikt Go4Cycling, een bedrijf dat fietsreizen organiseert, de Crowdbeamer om briefings te geven tot in de bus omdat er geen internet vereist is!

Het internationale klantenbestand van Crowdbeamer zegt genoeg: de Oostenrijkse post, universiteiten in Japan tot pharma bedrijven in de US, allen maken gretig gebruik van de kant-en klare presentatie oplossing. Momenteel is Crowdbeamer de dirstributiekanalen verder aan het uitbouwen om tegen het eind van het jaar beschikbaar te zijn in 15 landen.

Je kan de Crowdbeamer gratis gebruiken en testen gedurende 14 dagen. Het toestel zal binnen de 10 dagen geleverd worden. Er zijn twee versies: de Crowdbeamer Go voor een publiek tot 75 personen en de Crowdbeamer Enterprise voor een publiek tot 175 personen.

Meer informatie kan je vinden op www.crowdbeamer.be

Antoine Smets

Plaats reactie

crowdbeamer-revolutie-in-de-manier-waarop-we-presentaties-geven