Scroll to top

Top

1 reactie

Co.Station BXL is alive & kicking

Gepost op 28/04/2015
Co.Station BXL is alive & kicking

Een tijdje terug lanceerden we reeds een blogpost over de herintroductie van Co.Station als co-working space voor de digitale ondernemende community in België. Gedurende de laatste vier maanden hebben de guys en girls niet stilgezeten om Co.Station, nu Co.Station BXL, terug op de kaart te zetten.

Co.Station BXL

Er werd een nieuw concept uitgewerkt, en dat concept werd op donderdag 23 april aan het grote publiek voorgesteld. Onder de aanwezigen waren vertegenwoordigers uit de politieke, academische, bedrijfs- en startupwereld. De combinatie van deze vier werelden was ook meteen de kern van het event, en waar Co.Station BXL naartoe streeft. Er zit enorm veel potentieel in samenwerkingen over verschillende domeinen heen. Co.Station BXL wil zich dan ook positioneren als plaats waar stakeholders kunnen ontmoeten om samen iets uit te bouwen.

Waar Co.Station BXL voor staat

Het nieuwe concept van Co.Station BXL  bestaat uit drie grote pilaren. Een academisch luik, waar aan verschillende groepen ondernemerskills zullen aangereikt worden. Een accelerator programma, dat zal focussen op het begeleiden van digitale groeiende bedrijven. En een co-working space, die als doelstelling heeft een community uit te bouwen van gelijkgezinden.

Aangezien een video meer zegt dan een aantal regeltjes tekst, nodigen we je uit om onderstaande video even te bekijken. Dit zou je moeten toelaten om het concept op drie minuutjes tijd te duiden :). Je krijg meteen ook Skryv te zien, een florerend jong bedrijf gevestigd in Co.Station BXL.

Als je meer informatie wil, check dan zeker ook even de nieuwe site.

Co.Station BXL Grand Opening from Ludwig Dumont on Vimeo.

Ludwig

Plaats reactie

co-station-bxl-is-alive-038-kicking