Scroll to top

Top

Geen reacties

Chillkeeper: verbaas jezelf door niets te doen

Gepost op 10/07/2015
Chillkeeper: verbaas jezelf door niets te doen

De beste ideeën komen als je er niet actief aan denkt. Onverklaarbare breinscheten/gedachteflitsen die je jezelf doen verbazen.  Soms toch. Dat moeten de makers van Chillkeeper ook gedacht hebben. Ze hebben een app gemaakt die je laat registreren waar, hoe lang en wanneer je aan het chillen bent. Dit alles om het uitrusten in deze hectische wereld terug een plaats te geven.

Stop Running, Start Chilling

Chillkeeper is gelanceerd eind mei en kent toch al enige tractie. In de app kan je aangeven waar je je chillsessies uitvoert en deze delen met vrienden. Welke plaatsen, tijden etc… brengen je tot je hoogst creatieve zelf? Gebruik Chillkeeper en ontdek het zelf. Een coole feature die ze naar de toekomst zouden willen toevoegen is om te ontdekken welke de uniekste, beste chillplekjes zijn. Leuk als je in de buurt eens ergens anders tot rust wil komen. Maar eerst tractie bekomen, om te ontdekken of het chillen op grotere schaal aanslaat.

Chillen met die billen

Waarom dan Chillkeeper? ‘Wel, er zijn ongeveer 3000 apps gericht op fitness, en ook nog eens zoveel voor je slaap. Maar iets tussenin hadden we nog niet teruggevonden. Dus waarom niet eens proberen?’  Dus maak in de toekomst niet alleen je activity log aan, maak ook een chill log aan! Benieuwd hoe veel chillers zich zullen aanmelden. De androidversie wordt op dit moment ontwikkeld. De app voor Iphone is al te downloaden in de appstore.

Schermafbeelding 2015-07-09 om 21.51.24

Thomas Verhoef

Plaats reactie

chillkeeper-verbaas-jezelf-door-niets-te-doen